Front End utvecklare till spännande uppdrag

Front End utvecklare till spännande uppdrag

Välkommen till en helt ny avdelning hos internationellt telecombolag, med ett nytt projektområde inom mobila nätverk och redan i bruk av många företag runt om i världen. Här får du arbeta med Front end-utveckling av en unik produkt som är i en expanderande fas inom ett internationellt telecombolag tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor som har ett nära samarbete. Sök tjänsten redan idag, urval sker löpande.

Information om tjänsten

Professionals Nord söker för internationellt telecombolag räkning en Front end-utvecklare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund under 12 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Produkten som teamet själva varit med och tagit fram är en helt ny och unik produkt inom stort internationellt telecombolag och redan idag använd av många företag runt om i världen. Teamet växer snabbt då de är i en spännande och expanderande fas, de söker därför fler personer som vill vara med på framtidens resa.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@professionalsnord.se

Som konsult hos Professionals Nord ingår du i vårt konsulterbjudande som bland annat omfattar en dedikerad konsultchef, ett brett nätverk samt att du så klart är omfattad av kollektivavtal med friskvård, tjänstepension osv.

Arbetsuppgifter

Som Front end-utvecklare arbetar du både nära back end-utvecklarna, UX-teamet, samt testarna för att säkerställa produktens kvalité. Du kommer att arbeta med 5G-mobilnät för att skapa och bygga nya lösningar för ett internationellt telecombolag i Industry 4.0.

Teamet som du kommer tillhöra har en nyckelroll för att skapa nya affärer inom dedikerade nätverk. Du ingår i det befintliga FE-teamet och kommer bidra med UI-designarbete.

Vanliga arbetsuppgifter:
  • Inledningsvis arbeta med UX & FE-teamet och förbättra befintliga delar av applikationen ur ett UI-designperspektiv.
  • Arbeta med befintlig kodbas för att lösa buggar, lägga till nya funktioner och förbättra befintliga komponenter.
  • Lär dig hur kodstruktur och API fungerar och hur de läggs till och när du känner dig bekvämare i kodbasen förväntas du delta mer i den övergripande infrastrukturen.
Vi söker dig som

har problemlösningskvaliteter och ett naturligt intresse för att lära sig nya saker. Du har bevisad erfarenhet av att arbeta som webbutvecklare - du har skickat många projekt och gjort tillräckligt många misstag för att anse dig själv erfaren!

Vi ser även att du har erfarenhet av:
  • UI-design
  • Verktyg som sketch, Figma eller Photoshop
  • Kännedom av andra Javascript-ramar/bibliotek
  • Testmetoder
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund. Du är nyfiken och håller dig á jur inom branschen för att veta nyaste tekniken. Vidare ser vi att du trivs med att samarbeta då du kommer arbeta nära dina kollegor.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Göteborg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Stina Andersson

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@professionalsnord.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Professionals Nord Rekrytering AB
Sista ansökningsdag 9 maj 2021 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen! Läs mer om oss på www.professionalsnord.se.