Säljkoordinator till Prioritet Finans i Göteborg

Säljkoordinator till Prioritet Finans i Göteborg

Om tjänsten som Säljkoordinator

Som säljkoordinator på Prioritet Finans fungerar du som en stödfunktion till säljavdelningen och blir försäljningschefens förlängda arm. Du har en central administrativ roll inom organisationen och fungerar som spindeln i nätet.

Du kommer ansvara för att ta fram säljmaterial och driva kampanjer, samt följa upp dessa. Vidare förbereder och genomför du olika säljfrämjande aktiviteter såsom mässor och event. Som säljkoordinator kommer du även stötta mötesbokarteamet för att tillsammans utveckla goda kundrelationer och därmed skapa affärsmöjligheter för Prioritet Finans.

Du kommer ta fram analyser, prognoser och rapporter men även bistå med protokollföring vid vecko- och månadsmöten samt ansvara för viss intern information. I din roll hanterar du även rekryteringsannonser och bistår även vid rekrytering av mötesbokare.

Vi söker dig som

·har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare och goda kunskaper inom Officepaketet.

·har ett stort driv och engagemang, en positiv attityd och en hög social kompetens. Du är orädd, lyhörd, flexibel, tar gärna egna initiativ och har en god administrativ förmåga.

·är duktig på att skapa struktur även när tempot är högt och informationsflödet intensivt och har en god känsla för vad som bör prioriteras.

·har ett sinne för försäljning och en god ekonomisk förståelse
Mer info
Kontaktperson Jonas Elvestål
Telefon 0734-130514
Email Mejla Jonas Elvestål
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.prioritet.se
Sista ansökningsdag 16 aug 2019 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Prioritet Finans är störst i Sverige på fakturaköp – mer än dubbelt så stora som närmsta konkurrent. Vi är ett svenskt familjeföretag verksamt inom områden som fakturaköp och inkasso. Utan att vara bank hjälper vi idag fler än 6000 företag med omedelbart kapital för både bibehållna och nya affärer. Årligen väljer mer än 6000 företag att sälja sina fakturor till oss, vilket innebär att vi köper fakturor för över 14 miljarder kronor varje år. Vi har ett stort engagemang inom svensk idrott och är bland annat stjärnsponsor till Djurgårdens IF. Vi vet vad som krävs för att lyckas både på och utanför idrottsplanen. För att vi ska fortsätta utvecklas och bli ännu bättre behöver vi fler drivna medarbetare som vill vara med på resan. Nu söker vi en
Säljkoordinator till vårt huvudkontor i Göteborg!