Vill du bidra till en trygg och säker arbetsplats?

Vill du bidra till en trygg och säker arbetsplats?

Vill du bidra till en trygg och säker arbetsplats?

Prova på yrket som Säkerhetsvakt

Prevent är företaget som månar om arbetsplatssäkerhet genom att arbeta förebyggande. Vi är rådgivande till våra kunder inom brand, skydd och bevakning. Vi har pålitliga, trovärdiga och engagerade medarbetare som bidrar med ett stort säkerhetstänk, alltid nära och tillgängliga för att förebygga olyckor, tillbud och incidenter. Om du tycker arbetsplatssäkerhet är lika viktigt som oss har du nu chansen att bli utbildad Säkerhetsvakt och prova på yrket under vårt stora uppdrag i Göteborg under mars och april. För dig som därefter vill fortsätta din Preventresa finns det goda möjligheter att bli tillsvidareanställd som behovsanställd.

Vad gör en Säkerhetsvakt?
Som Säkerhetsvakt skyddar du entreprenörer som utför riskfyllda arbeten på våra kunders anläggningar. Säkerhetsvakten gör en analys av de säkerhetsrisker som finns kopplat till olika arbeten. De ser även till att skyddsutrustning finns och att den används korrekt. Säkerhetsvakten arbetar förebyggande och är alltid redo att ingripa och larma om något skulle inträffa. Prevent har en 3 dagars säkerhetsvaktsutbildning för samtliga anställda, vilken är unik i branschen och innehåller bland annat HLR + LABCD (första hjälpen), heta arbeten, brandfarlig vara, explosiv miljö och radiokommunikation. I utbildningen varvas teori och praktik där varje moment skall vara godkänt innan man får fortsätta. Vi värdesätter en gedigen utbildning då vi vill att våra medarbetare ska känna sig trygga i sin kompetens.

Vem söker vi?
Vi söker dig som genomför en riskanalys innan du går över övergångsstället; du värdesätter säkerhet högt. Vidare är du duktig på att förmedla ett säkerhetstänk till dina medmänniskor och vågar ifrågasätta samt säga ifrån om något är fel.

Du ska kunna vara lyhörd mot kund och entreprenör samt ha lätt för att anpassa dig utefter ändrade omständigheter. Du är alltid på tårna, beredd att hjälpa till och lära dig mer. För yrket krävs en god grundfysik.

Arbetsplats Prevent
Vår arbetsplats präglas av en stor gemenskap, vi stöttar, lär och uppmuntrar varandra. Hos oss finns möjligheten att utvecklas inom områdena brand, skydd och bevakning, vi månar om din motivation och utveckling. Du kommer få ett varierat arbete där du utför livsviktiga arbetsuppgifter med stöttning från kollegor och en närvarande chef.

Arbetsvillkor:
  • Omfattning: Visstidsanställning
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Placering: Göteborg
  • Lön: Enligt kollektivavtalet (Transport / Säkerhetsbranschen)
För frågor om tjänsten skicka till: rekrytering@preventsafety.se
Går du vidare i vår rekryteringsprocess kommer du få delta i en gruppintervju där du också får möjlighet att testa på några av de moment som en Säkerhetsvakt utför i sitt arbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

Rekryteringsträff:
Om du är nyfiken att få träffa oss innan du skickar in en ansökan så har du möjlighet att träffa oss den 18 januari klockan 13.00 - 14.00.

Plats: Arbetsförmedlingen Göteborg Frölunda, Topasgatan 1.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 feb (13 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

"På Prevent arbetar vi proaktivt. Med andra ord är vi dina säkerhetsögon och hjälper till att identifiera säkerhetsrisker."