Junior mjukvaruutvecklare mot Industriell IT till Prevas

Junior mjukvaruutvecklare mot Industriell IT till Prevas

Är du nyfiken på automation inom industrin? Här får du arbeta med att bygga innovativa tekniska lösningar, bli en vass programmerare och samtidigt få vara med i hela processen från kod till drift.

Dina arbetsuppgifter

Dina dagar kommer att innebära programmering i kundunika projekt, i första hand för industriella tillämpningar. Projekten handlar oftast om att bygga nya kundanpassade funktioner i redan befintliga system. Bolagen du kommer att arbeta emot är främst storbolag i Göteborgstrakten, men också slutkunder i hela landet därför kan med tiden resor förekomma i samband med driftsättningar.

Här får du chansen att arbeta på ett spännande och innovativt företag i framkant. Du erbjuds frihet under ansvar där du får upptäcka lösningar själv, men guidas av mer seniora kollegor. Som junior profil kommer du att bli väl omhändertagen och erbjuds mentorskap, allt för att du skall komma in och trivas med ditt arbete. Kompetenta och erfarna kollegor kommer att finnas nära till hands.

Du kommer att arbeta med stora system där kvalité är viktigt, främst kommer du att arbeta i C# men kan också stöta på C. Dina arbetsuppgifter kommer att innebära utveckling, systemering, installation och idrifttagning av mjukvara för logistisk såväl som effektiv produktion. Rollen är bred och ger en god systemförståelse från mjukvara till hårdvara. Detta jobb passar dig som vill arbeta nära verkligheten och se när det i praktiken fungerar!

Du gillar att vara en teknisk detektiv och kan hitta dina egna vägar för att lösa problem. Målet är att du med tiden vill vara med från ax till limpa samt själv kan uppskatta tidsplan, skriva offert, utveckla och bibehålla kundrelationen.

Arbetsuppgifterna kommer att vara inom följande områden:
 • Integration mot affärssystem, automation och styrsystem
 • Programmering och implementering av IT-system
 • Delaktig vid driftsättningen av de utvecklade lösningarna
 • Uppbyggnad av kundanpassade system
 • MES-plattformar samt gränssnitt
Din profil

Krav för att söka tjänsten:
 • YH-utbildning eller högskoleutbildning
 • Svenska och Engelska i tal och skrift
 • Programmeringskunskaper, alternativt inom C# eller Java
 • Tekniskt intresse
Det är meriterande om du har erfarenhet av:
 • Databaser, SQL eller Oracle
 • C programmering
 • Industriarbete
Vi söker dig som har intresse för produktionssystem och vill se att det du bygger i slutändan fungerar ute hos kunden. Du söker en långsiktighet i ditt arbete och vill arbeta med programmering i stora system. Som person är du ödmjuk och har god samarbetsförmåga samt trivs med att ges frihet under ansvar. Du värdesätter god kommunikation, att arbeta i projekt och söker ett varierat arbete.

Du skall trivas i ett öppet klimat där det uppskattas med en fråga för mycket än en för lite. Du skall vilja se en långsiktig utveckling inom din roll, det finns goda chanser till att arbeta mot att få spetskompetens eller bli teknisk projektledare.

Villkor

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 08.00-17.00, men flexibelt
Ort: Lindholmen, Göteborg
Mer info
Kontaktperson Victoria Sahlberg
Telefon 0735-136573
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunden är ett teknikföretag som erbjuder spetskompetens inom Industriell IT och Automation. Även inbyggda system samt utveckling av IT-system och produkter ingår i kompetensen. På avdelningen i Göteborg som är belägen på Lindholmen arbetar idag drygt 20 personer. Vår kund är stolt över att vara det första IT företaget som certifierade sig enligt kvalitetsstandarden ISO 9001. Bolagets kontor finns i Sverige, Danmark, Norge och Indien och har drygt 600 medarbetare. Bolaget är också börsnoterade.

De har kunder inom livsmedelsindustrin, stålindustrin, fordonsbranchen, verkstad- och processindustrin samt läkemedel- och petrokemiindustrin. Vår kund erbjuder ett öppet och tillåtande klimat, en miljö med mycket kompetenta kollegor och en långsiktighet i allt de gör. Deras låga personalomsättning bekräftar deras välkomnade klimat och goda utvecklingsmöjligheter.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.