Systemkonsult

Systemkonsult

Vad erbjuder vi?
Presto erbjuder helhetskoncept inom förebyggande brandskydd och riskhantering. Som systemkonsult kommer du att få ett omväxlande och stimulerande arbete som representant för företaget och arbeta med både nya och befintliga kunder.
  • En gedigen introduktion och utbildning - därefter arbetar du självständigt med bra stöd från dina kunniga kollegor
  • En stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande intern utbildning i Presto Academy
  • Goda karriärmöjligheter då bolagets utveckling är mycket stark och omfattande.
Du kommer ingå i ett team där glädje, positivitet, nyfikenhet och utveckling är en del av vardagen. Vi har kul på jobbet och jobbar prestigelöst och hjälps åt för att tillsammans bidra till det bästa för kunden och Presto.

I rollen arbetar du med:
  • Ansvara för planering av din tid, kunder och projekt. Detta innebär att löpande hitta nya debiterbara uppdrag genom dialoger med dina kunder och uppdragsgivare. Se till att befintliga kunder kontinuerligt är uppdaterade och erbjuda helhetslösningar gällande brandsäkerhet och riskhantering
  • Ansvara för SBA-projekt och andra projekt relaterande till förebyggande brandsäkerhet
  • Inventering av brandtekniska installationer - upprätta ritningsunderlag
  • Samarbeta med kundansvarig säljare angående kommande och pågående uppdrag
  • Öka debitering hos kund genom att aktivt föreslå förbättringar utifrån deras behov i PKS
  • Administration av Presto Kontroll System (PKS)
Vem är du?

Vi söker dig som har goda referenser och erfarenhet av konsultverksamhet, kundtjänst eller liknande. Fördelaktigt om du har utbildning i och/eller erfarenhet av konsultation eller försäljning inom brandskyddsfrågor. Du ser till att hålla dig à jour med trender och utvecklingen inom brandskyddsområdet där du bevakar lagar, förordningar, standarder etc.

Du tycker om att ta initiativ och har förmågan att planera och arbeta självständigt men är även en lagspelare. Du är strukturerad, driven och målinriktad och kan koordinera och prioritera uppgifter utifrån kundernas och företagets bästa. Eftersom du kommer att vara vårt ansikte utåt är det viktigt att du är en positiv person och har en utåtriktad läggning. Du trivs med att skapa och utveckla goda kundrelationer.

I en ständig utveckling är engagemang, delaktighet och respekt några av värderingarna som genomsyrar vårt dagliga arbete, och vi önskar att du delar dessa värderingar.

Du har minst utbildning på gymnasienivå och/eller mångårig erfarenhet av försäljning, konsultation eller kundtjänstarbete. Erfarenhet som administratör eller motsvarande, från branschen och/eller av tidigare konsultativ verksamhet i en rådgivande roll ses som mycket positivt.

Du har B-körkort och i tjänsten ingår tjänstebil och lön enligt Prestos policy och rollbeskrivning för systemkonsulter. Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ber vi dig skicka in din ansökan snarast.

Tjänsten är baserad i region väst och du utgår från kontoret i Sisjön.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 sept (19 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Presto Brandsäkerhet AB är en komplett leverantör av produkter och tjänster inom brandskydd och utrymningssäkerhet med tillhörande rikstäckande service. Prestokoncernen är en svensk familjeägd företagsgrupp med huvudkontor och egen tillverkning samt centrallager i Katrineholm. Ytterligare en produktionsenhet finns i Gnosjö. Företaget startade 1959. Presto finns lokalt närvarande i hela Norden genom egna dotterbolag, servicekontor och samarbetspartners. Totalt har koncernen över 300 anställda och beräknas omsätta 500 MSEK under 2018.