Produktägare med affärsutvecklingsansvar

Produktägare med affärsutvecklingsansvar

Ser du dig själv som en strategisk person med förmågan att komma på innovativa idéer och realisera dem? Är du på jakt efter ett jobb där du får ansvara för projekt- och produktionsplanering och agera produktägare? Då bör du läsa vidare!

Just nu söker vi en Affärsutvecklare till Presto Brandsäkerhet AB. Vi tror att en viktig förutsättning för att trivas i den här rollen är att du drivs av att utveckla nya tekniska lösningar och av att iterera fram nya tjänster och utveckla affärer. Låter det intressant? Fortsätt då att läsa!

VI ERBJUDER
En rolig arbetsplats på ett bolag som växer så det knakar och där det hela tiden händer nya grejer. Bli en del av oss och var med och med och led utvecklingen inom brandsäkerhet framåt. En omväxlande miljö där man får mycket frihet att vara innovativ och kreativ. Man blir en del av något viktigt och värdefullt, att skapa och utveckla lösningar som räddar liv.

OM DIG/VI SÖKER DIG SOM
Som produktägare ansvarar du för att utveckla nya tjänster och produkter samt iterera fram lösningar som sätts på marknaden. Du kommer också att ansvara för att utveckla lösningar, implementera och följa upp försäljningen av den färdiga produkten. Att testa målgrupper och göra piloter är också en del av arbetsuppgifterna.

Presto Brandsäkerhet AB söker dig som har erfarenhet av arbete som affärsutvecklare, kundanpassad försäljning och förändringsarbete. Därutöver har du erfarenhet av att iterera affärer och har en djup förståelse av företag och affärsmodeller. Du har också goda kunskaper i svenska i tal och skrift. Du ska också erfarenhet av tillväxtbolag/bolag som gjort en förändringsresa.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett innovativt tankesätt och att du har god förmåga att ta strategiska beslut. Dessutom har du en god analysförmåga. Slutligen strävar du efter att nå ett så bra resultat som möjligt genom att arbeta målmedvetet.

Det är meriterande om du har gått en utbildning inom Affärsutveckling/försäljning från t.ex. IHM Business School eller motsvarande. Vidare är det även ett plus om du har erfarenhet av att jobbat som produktägare.

Placeringsort är Göteborg eller Stockholm och tillsättning enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Theresia Årestad.

Önskas ytterligare information kring tjänsten är du välkommen att kontakta Theresia på tel: 0766-20 29 28 eller via mail: theresia.arestad@salesonly.se.

Urval och intervjuer sker löpande med undantag för under v 29-32 pga. semester, varpå vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. SalesOnly får inte längre ta emot eller hantera ansökningar som inkommer via mail då detta strider mot direktiven i GDPR. För att din ansökan ska behandlas måste du skicka in din ansökan via Ansök här i annonsen.

Presto Brandsäkerhet AB grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. Genom helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster skapar vi brandsäkra miljöer för små och stora företag i hela Norden. Med vår helhetssyn på brandskydd och säkerhet hjälper vi våra kunder att utifrån deras förutsättningar skapa värden som gör deras verksamheter tryggare och bättre. Varje år besöker vi 70 000 kunder, utbildar 80 000 deltagare och återvinner 100 000 brandsläckare vid vår anläggning i Katrineholm. Det är så vi skapar ett tryggt, modernt och hållbart brandskydd. Fram till 2018 var det privatägt av grundaren. Sedan såldes Presto till Adelis, och nu står i en kraftig tillväxtresa. Presto finns idag på 72 orter i hela Norden och har 800 anställda.

Besök gärna Presto Brandsäkerhet AB på Linkedin och Facebook eller gå till www.presto.se för att få reda på mer om dem och deras arbete.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av SalesOnly
Sista ansökningsdag 31 aug 2022 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

SalesOnly är specialister på att rekrytera säljare och säljchefer. Vår ambition är att bli nordens största affärsplattform för försäljning, framtidens försäljning. Vi bygger hållbara och lönsamma säljorganisationer tillsammans med människor som vill vara med på resan.