Veolia söker Styr och Reglertekniker till Göteborg

Veolia söker Styr och Reglertekniker till Göteborg

Tjänstebeskrivning

Veolias uppdrag innebär teknisk förvaltning av vår kunds fastigheter, med varierat bestånd inom både kontorslokaler och industrier. Organisationen kommer att bestå av omkring 35 medarbetare och vi är stationerade i vår kunds lokaler.

Som styr och reglertekniker har du ett omväxlande arbete. Du jobbar med övervakning, felsökning, optimering och förbättringar i olika fastighetstekniska system. Beredskap kan förekomma i tjänsten.

Kvalifikationer
  • Driftteknikerutbildning, alternativt likvärdig förvärvad erfarenhet
  • Några års erfarenhet inom drift och övervakning av fastighetstekniska system
  • Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
  • God kompetens inom tekniska hjälpmedel så som dator, surfplatta, Excel m.m.
  • God förmåga att kommunicera med kunder
  • B-körkort är ett krav
Vi söker dig som är ansvarsfull, självgående samt har ett driv och engagemang i ditt jobb och som präglar dig som person. Du bör ha ett högt säkerhetstänk då både vi och vår kund har det i fokus.
Som person är du nyfiken, gillar att lära dig nya saker och lösa problem. Du är strukturerad, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer. Du har daglig kontakt med kunden vilket ställer krav på att Du har mycket god social förmåga, vara serviceinriktad och hantera kunden på ett professionellt sätt.
Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor.

Kontakt och ansökan

Låter det intressant?

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier.
Har du frågor, så tveka inte att ringa Christer Kellgren tel. 070-785 84 11.

Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast.

I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.

Välkommen med din ansökan!

Om Premier

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Kontaktperson Christer Kellgren
Telefon 0707858411
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 7 dec (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia är världsledande inom optimerad resurshantering. Med 160 års erfarenhet och 187 000 anställda i 48 länder utformar och tillhandahåller vi lösningar inom områdena vatten, energi och avfall. Vi hjälper städer och industrier att hantera, optimera och göra det bästa av sina resurser för att främja övergången mot en cirkulär ekonomi. Vår globala omsättning uppgick 2016 till 24,3 miljarder euro. I Norden är vi 1 400 anställda med en omsättning om 3,7 miljarder kronor. Veolia säkerställer en trygg teknisk förvaltning och fungerande utrustning samt ansvarar för drift och underhåll av tekniska installationer och medieförsörjningssystem, ute hos kund.