Mjukvaruutvecklare

Mjukvaruutvecklare

Tjänstebeskrivning

En av våra kunder i Trollhättan söker efter en mjukvaruutvecklare som kan stärka upp deras team.
Tjänsten innebär att man sitter stationerad ute hos kund, uppdraget är till slutet av juni, men det finns stora chanser att anställningen övergår till en tillsvidareanställning hos vår kund.

Du kommer att arbeta med att programmera fysiska fenomen för att simulera svets- och tillsatsprocesser. I dag kan kommersiell programvara inte simulera vilken typ av komponenter som är stora eller komplexa, därför måste man både identifiera den fysiska algoritmen och även programmera denna. Dina uppgifter kan kombinera både CFD (aerodynamisk) och FEM (solid mekanik).

Kvalifikationer

Vi letar efter en mycket skicklig ingenjör inom mjukvaruutveckling för FEM / CFD-simulering.
Den verkliga nyckeln till tjänsten är programmeringskunskaper, med förmågan att förstå fysiska fenomen. Målet är att minska utvecklingstiden för nya komponenter, som additivtillverkade LPT- och HPC-fodral, för att växa verksamheten.

Vi säöker dig som har doktorsexamen i fysik / matematik / fast mekanik / aerodynamik
  • + 5 års erfarenhet av mjukvaruutveckling och applikationsprogrammering för simuleringar eller avancerade tillverkningsprocesser
  • + 5 års erfarenhet av programmering i C / C ++, Matlab, python.
  • Erfarenhet av FEM-applikationer ANSYS, MARC
  • Erfarenhet av CFD-applikationer CFX
  • Erfarenhet av programmering i FORTRAN
  • Erfarenhet av GPU-programmering / CUDA
Vi kommer att arbeta med löpande urval, så tveka inte att skicka din ansökan till oss via www.premier.se
Doch senast 2021-01-31.
Mer info
Kontaktperson Malin Andersson
Telefon 0707858648
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2021 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 6 städer och är idag ca 350 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.