Innesäljare sökes till Göteborg Energi

Innesäljare sökes till Göteborg Energi

Tjänstebeskrivning

Här välkomnas du till ljusa och moderna lokaler ett stenkast från såväl busshållplatser som spårvagnshållplats. I närheten av kontoret finns även flertalet lunchmöjligheter som erbjuds.

Med telefon och dator som arbetsredskap kommer du främst att arbeta med nykundsbearbetning där du erbjuder olika förslag anpassade efter kundens behov.

Detta är ett konsultuppdrag med en inledande provanställning på 6 månader som sedan övergår till en tillsvidareanställning hos oss på Premier.

Vi erbjuder dig:
  • Kollektivavtal
  • Friskvårdsbidrag
  • Fast lön + provision
  • Säljutbildning
  • Härliga kollegor!
Kvalifikationer

Vi ser gärna att du tidigare arbetat med någon form av försäljning eller inom serviceyrken. Det är viktig att du trivs med att arbeta i grupp och att du är social och har lätt för att utrycka dig. Som person skall du vara entusiastisk ha ett glatt humör. Du drivs av att göra affärer, men är också glad om en kollega lyckas.
Är du en lagspelare? Vill du utvecklas inom försäljning? Tycker du om att själv kunna påverka din lön med provision utöver din fasta månadslön? Är ditt svar JA så tveka inte att ta chansen att söka denna tjänst!

Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Veronica Olsson tel 0707-858635. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 21 december. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 dec (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du vara med och skapa miljökloka och långsiktiga energilösningar för vår stad?

Göteborg Energi har fått ett av de finaste uppdrag man kan tänka sig. De ska hjälpa Göteborg att bli en hållbar stad där människor, företag och miljö mår bra. Därför arbetar de med att utveckla lösningar som kan ge förnybar energi och spara resurser. Den största tillgången för att lyckas med detta uppdrag är kompetenta och motiverade medarbetare som alla bidrar till en hållbar framtid. Just nu arbetar deras ingenjörer, tekniker och projektledare med projekt som laddinfrastruktur för elbilar, energieffektivisering och utveckling inom förnyelsebar energi.

Vill du vara med på resan mot ett hållbart samhälle? Teamet behöver stärkas ytterligare och därför söker Göteborg energi, tillsammans med Premier, efter en innesäljare som ska arbeta mot privatmarknaden!