Inhouse Sales på hitta.se!

Inhouse Sales på hitta.se!

Tjänstebeskrivning

Vår kund hitta.se söker dig som vill arbeta med Inhouse Sales! Här arbetar du med prospektering och försäljning med telefonen som verktyg. I din roll arbetar du inom B2B med fokus på små och mellanstora bolag, där du etablerar kontakt med nya kunder för att skapa affärer inom profileringstjänster på bolagets hemsida. Du använder bolagets CRM-system som grund i ditt arbete och arbetar självständigt med stöd från såväl kollegor som försäljningschef.

Du ingår i bolagets härliga Göteborgsteam och arbetar från kontoret i Almedal, arbetstider är måndag till fredag 08.00-17.00.

Kvalifikationer

Vi tror att du är en tävlingsinriktad och målmedveten säljtalang som drivs av viljan att uppnå högt uppsatta mål och resultat! Du är lyhörd, engagerad och vill utvecklas långsiktigt inom försäljning.
Som person är du jordnära och full med energi, vilket innebär att du har nära till skratt och alltid bidrar med en god stämning till din omgivning.Din sociala kompetens ligger till grund för ditt dagliga arbete och du förstår betydelsen av långsiktiga och goda kundrelationer för framgångsrika affärer.
Du har god förmåga att strukturera ditt arbete för att vara effektiv, kan hantera CRM-system och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

Krav

Tidigare erfarenhet av försäljning i en liknande roll är ett stort plus.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 9 sept (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

hitta.se hjälper dig att enkelt och snabbt hitta relevant information om företag, personer och platser.
På hitta.se finns adresser och telefonnummer till alla svenska företag och privatpersoner. Dessutom finns kartor, vägbeskrivningar, gatubilder, satellitbilder och mycket annat som hjälper dig att hitta rätt både via webben och mobilen. hitta.se grundades i juni 2004 och är etablerad som en av Sveriges absolut största sajter med en räckvidd på över 3 miljoner individer/vecka enligt Ocast. 2010 utsågs hitta.se till Sveriges 8:e starkaste varumärke. Apica uppmätte hitta.se till Sveriges snabbaste söksajt 2014 och Internetworld utsåg hitta.se till Sveriges bästa söksajt 2014.