Fordonsmontör till Joab

Fordonsmontör till Joab

Tjänstebeskrivning

Som fordonsmontör på JOAB arbetar du med kundanpassade påbyggnationer och arbetet är både omväxlande och stimulerande. Arbetsuppgifterna innefattar påbyggnader av lastväxlare och kranar på olika lastbilschassier. Som fordonsmontör utgår du ifrån ritningar och kopplar påbyggnationerna utifrån dessa. Arbetet utförs i självständiga grupper och du kommer att ingå i en grupp med mycket god gemenskap.

Arbetsuppgifterna innefattar:
  • Mekanik
  • Påbyggnationer på lastbilar och kranar
  • Hydraulik och pneumatik
  • Fordonselektronik
Arbetstider är måndag-torsdag kl. 06.30-16.00 och fredag kl. 06.30-13.00. Anställningen inleds med 6 månaders visstidsanställning hos oss på Premier och därefter finns goda möjligheter att anställningen övergår till kundföretaget.

Kvalifikationer

Du som söker denna tjänst har ett intresse av teknik och mekanik. Du är både analytiskt och praktiskt lagd. Det är meriterande om du har vana att arbeta med olika typer av handverktyg och likaså om du har erfarenhet från att arbeta på ett mindre företag med entreprenörsanda.
Tag chansen, här finns det goda möjligheter att påverka och på sikt även att växa i takt med företaget!

Låter det intressant?
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier:
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Krav

Körkort B
God svenska i tal och skrift
Mer info
Kontaktperson Veronica Olsson
Telefon 0707-858635
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 juni 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.