Ekoligens söker produktionspersonal

Ekoligens söker produktionspersonal

Tjänstebeskrivning

Full fart mot framtiden! Det är en enorm efterfrågan av Ekoligens produkter, tack och lov! Den smarta, miljövänliga galgen är tillverkad av återvunnet papper och kommer att ersätta plastgalgar i många av landets stora klädbutiker. Nu söker vi i samarbete med Ekoligens produktionspersonal till deras anläggning i Rollsbo industriområde. Här hanteras material som pressas, beskärs och stansas. Då tillverkningen fortfarande är i sin linda är det mycket manuell hantering, ett hantverk som kräver noggrannhet. Arbetsuppgifterna innefattar maskinövervakning såväl som kvalitetskontroll och i vissa fall även truckkörning. Arbetstid: Här tillämpas i nuläget 2-skift som kan komma att ändras till 3-skift på sikt.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från verkstadsindustri och/eller produktion och att du har maskinvana. Att du inser vikten av att arbeta på ett kvalitetsmässigt sätt enligt föreskrivna anvisningar ser vi som en självklarhet. Har du truckkort så är det meriterade. Låter det intressant?
Har du frågor, så tveka inte att ringa konsultchef Veronica Olsson. Tel 0707-858635. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!
Att arbeta som konsult på Premier
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.
Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 20 okt 2019 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

En ekologisk, ekonomisk och intelligent klädgalge, EcoligentPaper™Ekoligens har tillsammans med flera svenska modeföretag skapat en återvinningsbar, fossilfri galge av svensk fiber. Galgen fungerar som en kommunikationsyta mot konsumenten och signalerar företagens ambition kring hållbarhet.