EBE gruppen söker en ekonomiassistent till huvudkontoret i Göteborg/Torslanda!

EBE gruppen söker en ekonomiassistent till huvudkontoret i Göteborg/Torslanda!

Tjänstebeskrivning

Vi söker nu en pigg och sifferälskande ekonomiassistent som vill växa tillsammans med oss på EBE Gruppen! Som ekonomiassistent hos oss kommer du arbeta i en stöttande roll på ekonomiavdelningen och du kommer ta dig an ett flertal olika arbetsuppgifter, allt från kundreskontra, löpande bokföring till lönekörningar och analyser. Däremellan svarar du kanske i telefon eller tar emot besökare. Här arbetar du i en familjär och prestigelös miljö!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och effektiv i ditt arbetssätt. Du har relevant utbildning inom ekonomi och vi ser helst att du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Har du arbetat med Visma och/eller Agda ser vi det som meriterande. Att du är positiv och serviceinriktad ser vi som en självklarhet!

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med utvecklingsmöjligheter då företaget är i en stark expansion under de kommande åren.

Låter det intressant?
Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringskonsult Veronica Olsson 0707-858635. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. I den här rekryteringen kommer vi arbeta med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag. Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Om Premier
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Vi har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

EBE Gruppen har ca. 120 st medarbetare, som var och en har sin styrka och kompetens. Tillsammans utför vi uppdrag inom skadeservice och torkteknik effektivt och med ett kvalitativt resultat. EBE Gruppen har kontor i Göteborg, Torslanda, Lysekil, Uddevalla, Alingsås och Kungsbacka. Vårt huvudkontor har vi trivsamma lokaler på Kärrlyckegatan i Göteborg. Vi jobbar alltid nära våra kunder - som innefattar försäkringsbolag, byggentreprenörer, fastighetsägare, kommuner och fastighetsförvaltare. Stora som små, alla är välkomna till oss.