Balkongmontör - ett höjdarjobb!

Balkongmontör - ett höjdarjobb!

Tjänstebeskrivning

Alnova Balkongsystem behöver nu förstärkning av ett par duktiga balkongmontörer.
Denna tjänst innebär att arbetar du med montering av balkongräcken och inglasningar på olika arbetsplatser i Göteborg med omnejd.
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående. Arbetet är förlagt dagtid, måndag till torsdag kl. 06.55-16.15 och fredagar slutar man kl.13.00!

Kvalifikationer

Du ska vara praktiskt lagd, ha god fysik och kunna ta egna initiativ. Du kommer att arbeta i lag men även självständigt. Jobbet är till viss del fysiskt krävande och arbeten på hög höjd är vanligt förekommande. Vi vill att du är noggrann och har god arbetsmoral. Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete är det naturligtvis mycket meriterande.

Låter det intressant?
Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 2018-11-04. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.
Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV.
Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på Premier:
Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare.

Om Premier:
Premier är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som har varit verksamt sedan 1993. Premier har verksamhet i 7 städer och är idag ca 700 anställda. Vi är en helhetsleverantör vad gäller personal inom försäljning/marknad, ekonomi, industri, lager/logistik, teknik, HR, inköp och administration. Vi erbjuder flexibla bemanningslösningar, vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad.
Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar och att erbjuda både våra kunder och sökande bästa möjliga bemötande. Premier ska lämna kvar en känsla av en overkligt bra upplevelse. Helt enkelt.

Krav

Körkort
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 4 nov (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Alnova Balkongsystem startade sin verksamhet för 40 år sedan och har utvecklats till en stark aktör på den svenska marknaden. Alnova utvecklar och tillverkar balkonginglasningar, räcken, skärmar och tak. Tillverkning, kontor och utställningshall finns på huvudkontoret i Orrekulla industriområde.