Balkongmontör - ett höjdarjobb!

Balkongmontör - ett höjdarjobb!

Tjänstebeskrivning

Vår kund, Alnova Balkongsystem, behöver förstärkning av ett par duktiga balkongmontörer!
Alnova Balkongsystem startade sin verksamhet för 40 år sedan och har utvecklats till en stark aktör på den svenska marknaden. Alnova utvecklar och tillverkar balkonginglasningar, räcken, skärmar och tak. Tillverkning, kontor och utställningshall finns på huvudkontoret i Orrekulla industriområde.
Som balkongmontör arbetar du med montering av balkongräcken och inglasningar på olika arbetsplatser i Göteborg med omnejd.

Kvalifikationer

Du ska vara praktiskt lagd, ha god fysik och kunna ta egna initiativ. Du kommer att arbeta i lag men även självständigt. Jobbet är till viss del fysiskt krävande och arbeten på hög höjd är vanligt förekommande. Vi vill att du är noggrann och har god arbetsmoral. Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete är det naturligtvis mycket meriterande.

Krav

Körkort
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 9 sept (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Premier är ett bolag som har varit verksamt sedan 1993 och vårt mål har sedan starten varit att erbjuda våra kunder bästa möjliga service. Vår målsättning är att alltid försöka överträffa våra kunders och medarbetares förväntningar. Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag som erbjuder flexibla bemanningslösningar vilket gör våra kunder mer konkurrenskraftiga på deras respektive marknad. Som konsult hos Premier är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma anställninsgvillkor som våra kunders anställda genom kollektivavtal.