Ansvarig för fastighetsautomation på JWH Styr & Ventilation AB

Ansvarig för fastighetsautomation på JWH Styr & Ventilation AB

Tjänstebeskrivning

Vi erbjuder dig ett självständigt och engagerande arbete med varierande uppgifter där du har stora möjligheter att både påverka och utveckla.
Som ansvarig för fastighetsautomation kommer du att ha en samordnande roll med övergripande ansvar för diverse projekt och det innefattar också egna installationsarbeten.
Exempel på förekommande arbetsuppgifter:
  • Leda och ansvara för projekt
  • Delta i byggmöten
  • Konfigurera system
  • Projektering
  • Kalkylering
  • Installationsarbeten
  • Dokumentering
  • Uppföljning
  • Erbjuda kunder miljömedvetna och energieffektiva lösningar
Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant utbildning samt tidigare erfarenhet inom fastighetsautomation och kunskaper inom el, styr och reglerteknik Det är en fördel om du dessutom har kunskaper inom luftbehandling, VVS -och kyl-teknik.
För att arbeta som ansvarig för fastighetsautomation hos JWH Styr & Ventilation AB bör du vara uppdaterad och ha ett stort intresse för ny teknik. Du bör dessutom vara en kreativ problemlösare inom ditt område för att presentera nya lösningar och förslag på både energibesparingar och övriga förbättringar.
Inom fastighetsautomationsområdet arbetar JWH fabrikatsoberoende, i nuläget använder de sig framförallt av Bastecs system BAS2 -om du har erfarenhet av detta är det meriterande.
JWH präglas av korta beslutsvägar, entreprenörskap och engagemang och för att trivas här bör du ha en teamkänsla, förmåga att jobba strukturerat och bygga relationer både internt och externt. Som person är du ansvarsfull, initiativrikt och du trivs med att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt på kundnöjdhet och du utför alla uppdrag på ett ansvarsfullt och professionellt sätt.

Krav

Relevant utbildning och erfarenhet.
Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska.
B-körkort.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 1 juli (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

JWH arbetar med styr- och övervakning, luftbehandling, VVS samt kyl/värmepumpar. Med över 25 år i branschen har JWH Styr & Ventilation AB en bred kompetens inom sitt verksamhetsområde. Unikt är att de tar ett helhetsansvar för alla sina installationer; allt från projektering och utförande till eftermarknaden med service, underhåll, optimering och uppföljning. JWH riktar sig främst till förvaltningsbolag, kommuner och byggföretag.

JWH arbetar med ledorden miljömedvetenhet och energieffektivitet. De har sina befintliga lokaler på Metallvägen i Mölnlycke men kommer inom kort att flytta verksamheten till nybyggda, miljösmarta och fräcka lokaler alldeles bredvid. Hos JWH är det viktigt att alla trivs och har det kul tillsammans! Det arbetas aktivt för att alla ska trivas och det anordnas allt från AW till olika sportaktiviteter, resor och mässor.

Nu söker JWH Styr & Ventilation AB dig som vill komma vidare i din karriär!
Du som har rätt kompetens och inställning, du som vill vara med och bidra till en spännande tillväxtresa; är DU redo att ta dig an en utvecklande roll som ansvarig för deras fastighetsautomation?