Service Desk Support

Service Desk Support

Om tjänsten
Med placering antingen i Göteborg eller Skövde finns nu möjlighet för dig som brinner för service och teknik att ta nästa steg i karriären. I samarbete med vår kund söker vi efter medarbetare till en intern Service Desk Support, omgående start. Uppdraget, som sträcker sig initialt till årsskiftet 2022/2023 (med goda chanser till förlängning), passar perfekt för dig som har ett grundläggande intresse för teknik, någon form av erfarenhet inom service och ett intresse för att lära mer om hur Service Desk Support bedrivs. Kanske är det till och med starten på en ny karriärresa i en ny bransch?

I rollen som Service Desk Support kommer du att:
 • Bevaka, hantera, administrera samt följa upp supportärenden, främst via telefon och Teams.
 • Stötta vid installationer av datorer, arbetsstationer samt övrig IT-relaterad utrustning.
 • Hantera enklare serveradministration.
 • Genomföra felsökningar av datorer, system och nätverk.
Vi söker dig som
 • Har en avslutad gymnasieutbildning.
 • Har någon form av tidigare arbetslivserfarenhet inom service.
 • Har ett teknikintresse och är bekväm i olika IT miljöer (Windows, Mac, Linux etc.).
 • Kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska, både i tal och skrift.
För att passa i rollen som Service Desk Support hos vår kund är det viktigt att du har en stark grundläggande serviceförmåga. Utöver detta förväntas även ett intresse för teknik (exempelvis datorer, nätverk, system). Du förväntas således inte vara en fullfjädrad Service Desk medarbetare från dag ett - utan snarare ta dig an rollen med ett högt engagemang och intresse för att lära. Vidare tror vi att du behöver vara en person som klarar av att hantera samt lösa problem på ett effektivt och strukturerat sätt.

Om kundföretaget
Vår kund är ett bolag som är verksamt inom fordonsindustrin och arbetar för att utveckla nästa generations drivlinor till personbilar. Med ett stort miljö- och hållbarhetsfokus arbetar bolaget globalt med målet att skapa högeffektiva drivlinor med minimala utsläpp. Inom bolaget finns stora utvecklingsmöjligheter för rätt person - det vill säga för den som har ett högt engagemang och en stark vilja till att lära.

Om anställningen
Detta är ett konsultuppdrag som initialt sträcker sig till årsskiftet 2022/2023. Chanserna till förlängning är goda, likaså till en eventuell anställning hos vår kund på sikt. Placeringsort är flexibel, antingen i Göteborg eller Skövde.

Övrigt info
 • Omfattning: Heltid, 08:00-17:00
 • Start: Snarast möjligt, helst omgående
 • Placering: Göteborg eller Skövde
 • Kontaktperson: Gustav Granqvist
 • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om OIO
Vår passion är att hjälpa dig till rätt roll och arbetsplats. Vi är samtidigt medvetna om att du är kräsen och väljer med omsorg inför nästa karriärsteg, det skulle vi också göra. Därför arbetar vi dedikerat i rekryteringsprocessen för att lära känna dig och dina ambitioner. Vi tror nämligen att människor på rätt plats har större chans att nå sin fulla potential. Genom schyssta, okrångliga anställningsvillkor samt ett närvarande ledarskap arbetar vi därefter aktivt med ditt engagemang och din utveckling. På så vis strävar vi efter att bli en självklar karriärpartner för dig. We are as picky as you are.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll IT-tekniker, Data & IT, Nätverkstekniker, Support
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 8 juli 2022 (3 dagar kvar)