Redovisningsekonom som vill rädda världen sökes till PowerCell!

Redovisningsekonom som vill rädda världen sökes till PowerCell!

Mot Nollutsläpp! På PowerCell tillverkar vi bränsleceller som ger el utan andra utsläpp än värme och vatten. PowerCell har påbörjat förflyttningen från att vara ett teknik- och utvecklingsorienterat uppstartsbolag, till att bli ett innovativt kommersiellt spjutspetsbolag. Vi behöver bli fler för att ta hand om kunder över hela världen som vill byta till förnybara energikällor och bidra till en bättre miljö och en hållbar framtid. Powercell är noterat vid Nasdaq First North.

Redovisningsekonom som vill rädda världen!

Till vår ekonomiavdelning, där även administration, IT och HR ingår, söker vi nu en erfaren redovisningsekonom. På bolaget och avdelningen råder en familjär och omtänksam stämning.

Placering är på PowerCells huvudkontor på Hisingen i Göteborg.

Som redovisningsekonom hos oss ingår du i vår ekonomiavdelning och rapporterar till Ekonomichefen. Det är en bred roll där du kommer att arbeta med bland annat löpande bokföring, kund- leverantörsreskontra, bokslutsarbete, tullfrågor, moms- och skatteredovisning samt ta fram rapporter som stöd åt verksamheten.

Erfarenhet och profil

Du behöver ha en eftergymnasial ekonomisk utbildning, gärna med inriktning mot redovisning och har flera års erfarenhet av arbete som redovisningsekonom. Bolaget rapporterar enligt IFRS så har du tidigare erfarenhet av detta är det meriterande. Du har goda kunskaper i Excel och har du erfarenhet av Monitor ERP är även det meriterande, men inget krav.

Det är en internationell verksamhet med kunder och leverantörer över hela världen, så du behöver kunna hantera engelska väl i tal och skrift.

PowerCell är ett bolag under tillväxt och utveckling vilket gör att vi har en liten ekonomiavdelning där man får driva ansvarsområden och ta initiativ. Arbetsuppgifterna och prioriteringarna varierar, därför behöver man tycka att det är roligt med lite omväxling och inte bli allt för störd om planeringen justeras. Vi tror att du är en noggrann och ansvarsfull person som gillar att jobba med redovisning.

Tycker du att det låter som ett jobb för dig? Sök redan idag och var med på PowerCells resa för att rädda planeten!

Ansökan

Du söker tjänsten på careers.powercell.se

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Ekonomichef Niklas Lingblom, telefon 0707-79 95 28

I den här rekryteringen har vi valt annonsvägar och kanaler. Vi tackar därför vänligen nej till vidare kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (40 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

PowerCell is persistency. Whether developing new features or improved products, the PowerCell employees support solutions that go beyond the conventional to ensure that customers benefit from ingenious fuel cell technology.