Operativ inköpare/Materialplanerare som vill rädda världen sökes!

Operativ inköpare/Materialplanerare som vill rädda världen sökes!

Mot Nollutsläpp! På PowerCell tillverkar vi bränsleceller som ger el utan andra utsläpp än värme och vatten. PowerCell har påbörjat förflyttningen från att vara ett teknik- och utvecklingsorienterat uppstartsbolag, till att bli ett innovativt kommersiellt spjutspetsbolag. Vi behöver bli fler för att ta hand om kunder över hela världen som vill byta till förnybara energikällor och bidra till en bättre miljö och en hållbar framtid. Powercell är noterat vid Nasdaq First North.

Operativ inköpare/materialplanare som vill rädda världen sökes!

Som operativ inköpare/materialplanerare blir du en viktig del av PowerCells inköps- och logistikfunktion och kommer att vara länken mellan våra leverantörer och vår produktion- och projektorganisation. I arbetsuppgifterna ingår behovsplanering, beställning, leveransbevakning och hemtagning av material. Andra arbetsuppgifter är till exempel systemvård, uppdatering av parametrar och viss fakturahantering. Du kommer även aktivt att delta i utvecklingen av våra leverantörer samt våra interna rutiner och processer.

Du behöver ha eftergymnasial utbildning inom områden som Inköp/Logistik/Supply chain eller alternativt ha erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Det är också meriterande att ha erfarenhet från en motsvarande roll med en god förståelse för flödet från order till leveranser.

För att trivas i rollen har du ett organiserat, strukturerat, noggrant arbetssätt och uppskattar att arbeta i team. Du är analytisk och gillar problemlösning samt tar egna initiativ för att uppnå resultat. Att kommunicera obehindrat i tal och skrift i svenska och engelska är inget problem för dig. Erfarenhet av arbete i affärssystemet Monitor är meriterande men inget krav.

På PowerCell möts du av kompetenta, engagerade och välkomnande kollegor som tillsammans jobbar för att göra världen fossiloberoende. Vi tror på våra produkter och lösningar och tillsammans skapar vi förutsättningar för en värld utan skadliga utsläpp. Vi har kollektivavtal, tjänstepension, korta beslutsvägar och roligt på jobbet, för att nämna några positiva saker med att jobba hos oss.

Ansökan

Du söker tjänsten via careers.powercell.com

Vi kommer att gå igenom ansökningarna i mitten av augusti och ser fram emot intervjuer i slutet av augusti/början av september.

Ha en härlig sommar!

I den här rekryteringen har vi valt annonsvägar och kanaler. Vi tackar därför vänligen nej till vidare kontakt med rekryterings- och bemanningsföretag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Inköpare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 aug 2019 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

PowerCell is persistency. Whether developing new features or improved products, the PowerCell employees support solutions that go beyond the conventional to ensure that customers benefit from ingenious fuel cell technology.