Service Tekniker till region Göteborg

Service Tekniker till region Göteborg

Vi söker nu framtidens servicetekniker för divisionen Power Systems

Hos oss hittar du spännande och utmanande arbete i en internationell organisation inom en unik bransch och med ett av världens största och mest kända varumärken Caterpillar.

Allt Zeppelin gör är baserat på högkvalitativa produkter från ledande tillverkare, plus tjänster som underhåll, reparation, uthyrning och finansiering. Dessutom finns vi alltid i närheten tack vare våra många serviceplatser. Det är människorna som arbetar på Zeppelin som gör skillnaden - We are Zeppelin!

Om tjänsten

Som servicetekniker så arbetar du med underhåll, service, felsökning och reparationer av Caterpillars produktprogram av motorer och Generator-set. Våra kunder finns inom segmenten industri, Marint och elkraft och du jobbar främst ute hos kund i fält.

Vi söker nu två servicetekniker i regionen kring Göteborg. Tjänsten utgår hemifrån och du kommer rapportera till din serviceledare som är placerad i Göteborg.

Din bakgrund:
  • Spetskompetens inom service och underhåll av liknande produktprogram
  • Flerårig erfarenhet som servicetekniker
  • Kännedom om motorer/generatorers konstruktion och funktion
  • Tekniskt gymnasium eller likvärdigt
  • God datavana
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, muntligt och skriftligt
  • B-körkort är ett krav
Meriterande är om du har elkunskap.

Din profil:

För att lyckas i jobbet är du serviceinriktad och flexibel. Som person är du noggrann kreativ, driftig och händig och du tar dig an uppgifter och utmaningar med stort engagemang och en positiv inställning.

Vi erbjuder:
  • Ett roligt och varierande jobb som servicetekniker med goda utvecklingsmöjligheter på en arbetsplats med god gemenskap och fin sammanhållning.
  • Du får möjlighet att representera ett av världens starkaste varumärken.
  • Zeppelin Sverige AB är en stabil arbetsgivare med goda anställnings- och arbetsvillkor.
Placering: Du utgår hemifrån

Frågor? Ring Rade Stajcic, Service ledare 076-139 06 96

Intresserad? Vi ser fram emot att ta emot din ansökan senast den 2020-10-31.

Urval och intervjuer sker löpande och kan tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elkraft, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Zeppelin Sverige AB
Hemsida https://zeppelin-cat.se/se
Sista ansökningsdag 31 okt 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Zeppelin Sverige AB är exklusiv återförsäljare för Caterpillar Inc. i Sverige och erbjuder nya och begagnade entreprenad- och gruvmaskiner, uthyrningstjänster samt motorer och elgeneratorer. I utbudet finns mer än 100 maskintyper, från minigrävmaskiner till gigantiska gruvtruckar. Maskinerna är driftsäkra, bränsleeffektiva och bygger på modern teknologi. I segmentet för motorer och generatorer är Zeppelin en ledande leverantör av lösningar för applikationer inom industri, marin och järnväg. Den svenska verksamheten är komplett med försäljning, service, finansiering och uthyrning. I organisationen finns gedigen kunskap hos servicetekniker och ingenjörer som servat Caterpillar-produkter under årtionden. Zeppelin tar hand om kunder i hela Sverige och har cirka 440 anställda på 14 platser från norr till söder. Zeppelin Sverige AB är en del av den tyska Zeppelin-koncernen. Mer information finns på zeppelin-cat.se.