Teknisk projektingenjör sökes!

Teknisk projektingenjör sökes!

Är du intresserad av framtidens produktionsteknik? Vill du lära dig och utveckla tekniken?
Gillar du att jobba i framkant och har ett stort eget driv? Då har du hittat rätt!

Nästa steg är Industri 4,0!

Dina arbetsuppgifter

I din roll som projektingenjör kommer Du att få jobba i en mycket bred roll där Din inställning och intresse avgör för vilket huvudfokus du senare kommer att specialisera dig mot.

Du kommer inledningsvis att få gå en introduktionsutbildning och ha stöttning av en mentor. Under denna tid kommer du lära dig grunderna för kundens produkt och så småningom kommer du att självständigt hantera kundprojekt med allt från;
 • Försäljning
 • Projekttering
 • Idrifttagande
 • Utbildning av kundens personal
Allteftersom du kommer in i rollen kommer du att få ansvara för installationer och service ute på plats hos kund.
Eftersom företagets kunder finns om runt i världen kommer det att innefatta en del resande, man räknar med ungefär 80-100 resdagar per år.
Resmålen är främst inom Europa, men även i t.ex. USA, Kina och Japan.

Din profil

En duktig projektingengör är noggrann, tålmodig och lösningsorienterad. Detta då företaget vill förmedla en seriös och förtroendeingivande bild ute hos kund.

Det är också viktigt att du har lätt att bygga och vårda relationer, för att klara detta ser vi att du är lyhörd och serviceinriktad.

Ett tekniskt intresse och nyfikenhet är viktigt, för att tillsammans kunna utveckla produkten till nästa nivå.

Krav för tjänsten:
 • Utbildning med inriktning mekatronik, automation, el liknande, eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska.
 • B-körkort.
Meriterande för tjänsten:
 • Erfarenhet av PLC-programmering
 • Erfarenhet av elkonstruktion i Elprocad eller Eplan.
 • Erfarenhet av industriautomation.
 • Kunskaper i Tyska, Polska och eller Franska.
Villkor

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Vi rekommenderar dig därför att skicka in din ansökan redan idag. Välkommen till Framtiden!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 26 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Pour-tech AB är sedan 1987 marknadsledande inom industriautomation för automatiska flödes- och doseringssystem för smält metall, främst järn. Intresse finns för att utveckla systemet mot andra metaller.

Produktionslösningen kallas idag pourTECH vision-tekniken och är egenutvecklad från grunden. Tekniken används i industrivärldens absoluta framkant, Industri 4,0, och kunderna finns idag över hela världen.

Företaget har idag 12 st anställda och växer stadigt varje år. Man värnar om att ha en familjär känsla i företaget och att man som anställd ska få jobba med mycket frihet under ansvar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.