Försäljningschef KAM

Försäljningschef KAM

Är du en erfaren och modig affärsmässig ledare som vill vara med på vår resa? Vi söker just nu en Försäljningschef till vår KAM avdelning i Södra Sverige med placering i Malmö eller Göteborg.

Bli en del av vårt team

Du ansvarar tillsammans med vårt KAM team för våra största kunder i södra Sverige , där du leder och utvecklar arbetet som bidrar till lönsamma affärer. Du bidrar med affärsmässighet i vår ledningsgrupp samt i olika projekt kring försäljning.

Som chef ansvarar du för att utveckla, leda och följa upp verksamhet och medarbetare. Du bedriver ett coachande och kommunikativt ledarskap som för gruppens arbete framåt. Din enhet består av tio kompetenta medarbetare. Du rapporterar till Försäljningsdirektör för PostNord Sverige.

Du har vad som krävs

Du har en högskoleexamen inom relevant område eller motsvarande likvärdig erfarenhet . Du har mångårig dokumenterad erfarenhet av ledarskap och att leda i förändring och mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift. Erfarenhet från logistikbranschen är meriterande.

Du har B-körkort och möjlighet att resa.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker en driven person som är lyhörd och relationsbyggande. Du är ansvarsfull, tydlig och resultatorienterad i ditt arbetssätt.

Vi levererar

Mångfald är en naturlig del av Postnord koncernens verksamhet. Vi välkomnar dig som, liksom vi, ser på olikheter som en styrka och förutsättning för konkurrenskraft och tillväxt.

Ansök

I den här rekryteringen samarbetar Postnord med Randstad AB. Ansvarig rekryteringskonsult Ulrika Gruffman, ulrika.gruffman@randstad.se

Fackliga kontaktpersoner se www.postnord.com/fackliga.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ort:
Göteborg

Uppdragsgivare:
Postnord
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Försäljningschef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Randstad
Sista ansökningsdag 27 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Randstad är världens näst största HR-service företag och arbetar med bemanning och rekrytering. Vi är nu representerade i 46 länder, med över en halv miljon medarbetare på uppdrag hos våra kunder varje dag.