Transportledare till Parti inrikes Syd, Göteborg

Transportledare till Parti inrikes Syd, Göteborg

Transportledare, Göteborg

Vi hanterar mer än leveranser, vi hanterar mening. PostNord är ett Sveriges mest kända varumärken - och vi finns överallt. Det finns en stark drivkraft och vilja att ta brevet eller paketet ända fram. Den transformation vi befinner oss i innebär förändringar som gör vem som helst nyfiken på framtiden. Vi är länken mellan människor och företag, och har en ambition att genom vårt jobb göra vardagen enklare för alla i Sverige.

Parti Inrikes Syd är en enhet inom Transporter. Vi söker nu en Transportledare med placering på kontoret på Exportgatan i Göteborg. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Du & vi & jobbet

PostNord är en viktig och hållbar del av samhället. Vi är ödmjuka inför det ansvar som vilar på oss, och stolta över vår kunskap och genomförandeförmåga. Ett företag som PostNord kräver tydlighet och uthållighet. Vi ska utveckla våra tjänster, våra medarbetare och kunder. Vi äger vårt ledarskap, visar tillit och mod. Vi vill motivera varandra att odla en innovationskultur som gör oss störst även imorgon. Det är avgörande för att attrahera, behålla och utveckla medarbetare på en föränderlig marknad. PostNord är på en förändringsresa som kräver nya tankesätt, idéer och ett transformativt ledarskap.

Bli en del av vårt Team

Vi är fem personer som sitter i Göteborg på Exportgatan. Vi är en del av Parti Inrikes som har kontor i Göteborg, Örebro, Skellefteå och Umeå. Parti Inrikes utför transporter av partigods över hela Sverige. Vi har dagliga turer med våra fjärrfordon till alla delar av landet. Parti Inrikes har ingen linjetrafik utan har kundanpassad trafik, dvs bilarna styrs utifrån kundens behov. Vi har ca 50 åkerier anslutna och förfogar över ca 100 bilar + extern kapacitet.

Arbetsdagarna är förlagda måndag-fredag. Vi använder oss av trafikledningssystemet Mobilast och jobbar mycket med Automotive - Volvo/Scania. Vi jobbar med tunggods från 2500kg och uppåt.

Om rollen

Vi tror att du har intresse för transporter och logistik och att du vill komma in och lära dig hos oss.

Som Transportledare hos oss är du operativt och taktiskt ansvarig för transportledning av inrikes transporter. Tillsammans med Teamet planerar och leder du det dagliga arbetet utifrån uppställda mål och förutsättningar. Det ingår en stor mängd kontakter med såväl kunder och externa transportörer.


Om Dig


Vi tror att du gillar att jobba i team och gillar att ha kontakt med kunder och åkerier. Du är problemlösningsorienterad, har ett ekonomiskt tänkande och vill nå resultat.
Du är strukturerad, resultatorienterad, ordningsam, ansvarstagande och kostnadsmedveten och att du har planeringsförmåga.
Du har goda datakunskaper i Office paketet samt vana av att arbeta i olika mjukvarumiljöer.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Du kanske vill pröva något nytt inom PostNord. Här har du chansen!

Varför vi finns

PostNord är ett av Sveriges äldsta och största företag och vi har ett viktigt samhällsuppdrag. Att säkerställa postservice till företag och privatpersoner i hela Sverige. Vi är i en ständig transformation och arbetar konsekvent med att utveckla både vårt erbjudande och våra medarbetare. Som den ledande leverantören av kommunikationslösningar till, från och inom Sverige förenklar vi vardagen för människor. Hos oss arbetar människor med olika bakgrund och erfarenheter och du blir en del av en arbetsplats som aktivt arbetar med mångfald. Vi är PostNord - ett fantastiskt företag att jobba och växa med. Läs mer på postnord.se.

Du ska må bra

Vi är ett modernt kundorienterat företag som tänker lika mycket på våra anställda som på våra kunder. Vi erbjuder en flexibel hybridarbetsplats. PostNord är en av Sveriges största arbetsplatser och erbjuder schyssta arbets och tjänstepensionsvillkor, friskvårdsbidrag och personalförmåner genom vår egen personalstiftelse PostNord Plus. Hos oss finns det goda utvecklings- och karriärmöjligheter. Anställning sker enligt kollektivavtal.

Vad väntar du på?

Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande så ansök så snart som möjligt. Om du undrar något över tjänsten, kontakta Marie Karlsson, (Teamledare Parti Inrikes Syd) på 010-4364930 eller Mikael Jälthammar, (Chef Parti Inrikes Syd/Mitt) 010-4367093.

Ansök senast 2022-08-15.

Vi ser fram emot att höra från dig!

För fackliga kontaktpersoner se Fackliga kontakter.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Postnord AB
Hemsida https://www.postnord.se
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)