Webb och kommunkationsspecialist till internationellt företag!

Webb och kommunkationsspecialist till internationellt företag!

Har du utbildning inom marknadsföring, kommunikation, informationsteknik eller liknande? Har du tidigare erfarenhet av webbkommunikation eller av CMS? Om ja, då har vi en fantastisk möjlighet för dig! Poolia söker en webbhanteringsspecialist på heltid till ett internationellt bolag i Göteborg! Skicka in din ansökan redan i idag då platsen kan fyllas innan sista ansökningsdagen!

Vad blir mina arbetsuppgifter?

Vi söker dig som vill jobba som webb- och onlinekommunikationskonsult tillsammans med ett härligt team i Göteborg. Arbetet omfattar nära samarbete med globala försäljnings- och affärsområden, IT och andra funktioner. Du kommer att rapportera till direktören inom Group Marketing & Communications. Dina arbetsuppgifter kommer att vara;
 • Ha ansvar för content management på globala och lokala webbplatser.
 • Samordning och stöd för utrullning av de nya webbplatserna på lokala marknader.
 • Stödja lokala marknader i webbhantering.
 • Mäta och rapportera prestanda med data från Google Analytics.
 • Hantera innehåll på intranätet.
 • Delta och ansvara för centrala marknadsprojekt, större kongresser samt social media.
 • Agera kontaktperson och samarbeta med översättare, webbyrå och lokalmarknad.
Är du den vi söker?

Vi ser att du som person har god kunskap om marknadsföringsplattformar online samt du är en öppen, organiserad och nyfiken person som inte är rädd för att ta egna initiativ. Vi tror att du har ett stort kundfokus och viljan att utvecklas med verksamheten. I övrigt ser vi att du har;
 • Universitetsexamen i marknadsföring, kommunikation, media, IT eller liknande.
 • Dokumenterad erfarenhet från "content management" från CMS.
 • Erfarenhet av att arbete i internationell miljö, dess webbplaster och webbkommunikation.
 • God kännedom om analysverktyg för webbplatser.
 • Flytande i både svenska och engelska i tal och skrift.
Vi finner det ett plus om du har erfarenhet från marknadsplattformar såsom Hubspot samt teknisk kunskap och har arbetat med SEO, social media management och E-handel.

Vad kan vi erbjuda dig som konsult?

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig diverse förmåner så som; friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och regelbundet anordnade sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.