Trafikkoordinator för långsiktigt uppdrag hos global fordonskund i Göteborg

Trafikkoordinator för långsiktigt uppdrag hos global fordonskund i Göteborg

Är du serviceminded med ett intresse för transport och logistik? Vi söker just nu en Trafikkoordinator för spännande konsultuppdrag hos vår fordonskund i Göteborg! Uppdraget förväntas starta i februari för att pågå till sista augusti 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Trafikkoordinator kommer du vara länken mellan transportör, godsterminal och godsmottagare. Du kommer säkra att godsen ankommer till rätt plats och vid rätt tidpunkt. Vidare kommer du vara en central kontaktpunkt för hantering av dagliga krav från varuterminaler och godsmottagare.

Förekommande arbetsuppgifter:
  • Säker exportleverans till slutmottagare
  • Agera transportkontakt
  • Hantera transportens operativa problem utifrån varumottagares önskemål
  • Identifiera och eliminera avfall i processerna (kontinuerlig förbättring)
  • Proaktivt identifiera och hantera driftsavvikelser, samt informera godsmottagare
  • Delta i och/eller driva problemlösningsaktiviteter.
Vem är du?

Till rollen som Trafikkoordinator söker vi dig med relevant utbildning samt tidigare erfarenhet inom liknande yrkesroll. Du är serviceinriktad och en riktig lagspelare. Som person är du välorganiserad, strukturerad, flexibel och handlingskraftig med analytiska färdigheter som trivs att arbeta med problemlösning och gärna tar egna initiativ om det behövs. Du har flytande kunskaper i både svenska och engelska och besitter god kommunikationsförmåga i både tal och skrift. Vidare har du goda kunskaper inom Microsoft Office medan kunskaper inom exempelvis SAP är meriterande för rollen.

Förmåner

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.