Teknisk produktspecialist på deltid sökes till EDRMedeso!

Teknisk produktspecialist på deltid sökes till EDRMedeso!

Har du ett teknisk intresse och brinner för sälj? Vill du jobba för ett stort internationell företag i centrala Göteborg där du får chansen att skaffa dig ovärderlig arbetslivserfarenhet? Då har vi jobbet för dig! EDRMedeso söker en produktspecialist på deltid till sin säljorganisationen. Tjänsten har start omgående och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så fort som möjligt!

Vad blir mina arbetsuppgifter?

ERDMedeso hjälper nordiska och brittiska organisationer att optimera sin produktutvecklingsprocess genom att ersätta testlab och fysiska prototyper med avancerad simulering. Du kommer att tillhöra gruppen "Inside Sales, Sverige". Arbetet är självständigt men under vägledning av din teamleader. Dina arbetsuppgifter kommer vara att;
  • Backa upp säljorganisationen gällande uppföljning av befintliga kunder.
  • Inbjudningar till olika events och aktiviteter.
  • På sikt direkt säljarbete.
Det är en deltidstjänst på 60% där du jobbar varierande vardagar från 08-17. Halvdagar kan förekomma. Denna tjänst passar för dig som är ute efter en deltidstjänst, är studerande och/eller har eget företag.

Vem söker vi?

Vi söker dig som har en teknisk förståelse och tycker det är roligt med försäljning. Vi ser att du är nyfiken, serviceinriktad samt har ett strukturerat arbetssätt. I övrigt ser vi att du;
  • Har möjlighet att arbeta 60%
  • Kan arbeta kontorstider
  • Har goda datakunskaper
  • Behärskar flytande svenska i tal och skrift
Har du tidigare erfarenhet av telemarketing och/eller försäljning är det självklart ett plus.

Vad kan vi erbjuda dig som konsult?

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Assistent, Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 31 jan (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.