Supply Planner till välkänd kund i Göteborg!

Supply Planner till välkänd kund i Göteborg!

Drivs du av ett varierande jobb där du har många bollar i luften? Har du en utbildning inom logistik och har erfarenhet att supply planning? Då kan det här vara ett konsultuppdrag för dig! Vi söker nu en Supply Planner till vår kund i Göteborg. Tjänsten har start omgående. Urval sker löpande, så ansök redan idag!

Vad blir mina arbetsuppgifter?

Ditt huvudsakliga syfte som Supply Planner är att säkerställa att varor finns tillgängliga för kunders behov och förfrågningar. Exempel på arbetsuppgifter är;
  • Delta i utvecklingen av planeringsverktyg och processer.
  • Aktivt arbeta med justeringar och uppdateringar i planeringsverktyg.
  • Placera beställningar av varor samt placera order enligt ledtider och med nödvändig dokumentation.
  • Agera på avvikelser i servicenivå från leverantörer,
  • Aktivt arbeta med att identifiera och reducera varor som inte är efterfrågade av kund.
Vem söker vi?

Som Supply Planner är det viktigt att du är kundorienterad och har lätt för att ta dig an nya situationer och problem. Vi ser att du är detaljorienterad, men att du kan fatta snabba beslut. Då du kommer att arbeta i samarbete med kollegor är det viktigt att du är en lagspelare. I övrigt ser vi att du har;
  • En högskoleutbildning inom Supply Chain/ Logistics/ Economics och/eller minst två års arbetserfarenhet inom liknande område.
  • Du behöver ha god förståelse för leveransplanering och andra kärnprocesser inom supply chain.
  • Erfarenhet och kunskap av att ha arbetat med ERP, planeringssystem och Office-paketet.
  • Goda kunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift.
Vad kan vi erbjuda dig som konsult?

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.