Redovisningsekonom till Renova i Göteborg!

Redovisningsekonom till Renova i Göteborg!

Är du en driven redovisningsekonom med erfarenheter från affärssystemet IFS? Då kan detta vara tjänsten för dig. Renova Miljö är ett ledande miljöföretag inom avfall och återvinning och söker nu en redovisningsekonom till deras verksamhet. Uppdraget är på heltid och sträcker sig i 6 månader med chans till förlängning. Välkommen med din ansökan redan idag!

Vad blir mina arbetsuppgifter?

Du kommer att ingår i koncernens interna ekonomifunktion där du får mycket goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans med ditt team är du ansvarig för både intern och extern redovisning, bokslut och rapportering gällande företagets olika verksamhetsgrenar. Du hanterar, leder och utvecklar processer för optimering av metoder samt arbetssätt gällande rapportflödet från det lokala till det gemensamma. Genom policys och riktlinjer ser du till att all finansiell rapportering och redovisning sker enligt intern standard samt god redovisningssed. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Sammanställa månads- och årsbokslut
  • Hantering av momsdeklarationer
  • Löpande bokföring och redovisning
  • Rapportera till ledning och styrelse
Du kommer arbeta i centrala Göteborg under kontorstider med möjlighet till flex.

Vad krävs för denna spännande tjänst?

Som person är du en lagspelare med ett starkt driv att nå uppsatta mål. I ditt dagliga arbete har du nytta av din analytiska förmåga och ditt helhetsperspektiv när du med effektivitet löser de problem som kan uppstå. Vidare är du leveranssäker, självständig och har förmågan att prioritera din tid på ett effektivt sätt för att möta deadlines. Slutligen är du initiativtagande, flexibel och kan arbeta proaktivt i en föränderlig miljö. I övrigt ser vi att du har;
  • Universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi eller finans.
  • Du är trygg i rollen som redovisningsekonom och har några års arbetslivserfarenhet inom området.
  • God systemvana främst i Excel och Office MS.
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Erfarenhet av att arbeta i affärssystemet IFS är meriterande.

Vilka är Renova?

Som Västsveriges ledande aktör inom avfall och återvinning har vi en viktig roll att fylla. Vi bidrar till kretsloppet genom att återvinna avfall till energi och nya råvaror. Genom att aktivt satsa på forskning och utveckling tar vi också ansvar för framtiden.

Allt vi gör på Renova bidrar till ett mer hållbart samhälle. Vårt uppdrag är att skapa affärsmässig samhällsnytta genom att ta ett långsiktigt ansvar för miljöriktig och kostnadseffektiv avfallshantering och återvinning.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 mars (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.