Project Manager inom inköp till global fordonskund i Göteborg!

Project Manager inom inköp till global fordonskund i Göteborg!

Till spännande och välkänd fordonskund i Göteborg söker vi just nu en Project Manager inom inköp till längre konsultuppdrag! Uppdraget förväntas starta i början av februari för att pågå till sista december. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Project Manager för inköp kommer du att övervaka inköpsverksamheten, såsom leverantörsval, verktygsinvesteringar och kvalitetssäkring (APQP) i produktutvecklingsprojekt och andra tvärfunktionella projekt. Detta innefattar bland annat följande ansvarsområden:
  • Planera, kontrollera och rapportera inköpsaktiviteter i enlighet med beslutfattande utvecklingsprocesser
  • Rapportera avvikelser till projektplanen och utveckla återhämtningsplaner med intressenter
  • Regelbundet kommunicera projektstatus med köpare och leverantörskvalitetsingenjörer
  • Konsolidera verktygsinvesteringar för projekten
  • Arbeta i enlighet med befintliga verktyg och processer och bidra till ytterligare förbättring av processeffektiviteten
Vem är du?

För att kvalificera dig till rollen som Project Manager inom inköp söker vi dig med:
  • Universitetsexamen inom ekonomi-, teknik- eller relaterat område
  • Minst två års erfarenhet från projektledning eller från arbete hos en inköps-/produktutvecklingsavdelning
  • Grundläggande teknisk kunskap - förmåga att förstå teckningar och ingenjörsordförråd
  • God förståelse för projektledning och produktutvecklingsprojekt
  • Flytande kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift.
Som person är du en stark lagspelare med förmåga att ta egna initiativ i ditt arbete. Du arbetar proaktivt med förmåga att prioritera i en rörlig miljö och trivs med att arbeta i en global organisation. Vi ser att du har starka kommunikationsfärdigheter där du kan samarbeta och kommunicera med kollegor på olika nivåer inom företaget. Vidare har du förmågan att coacha och leda i en utmanande arbetsmiljö.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.