Project Controller till attraktivt företag i Linköping!

Project Controller till attraktivt företag i Linköping!

Till vår välkända kund i Linköping söker vi just nu en Project Controller för längre konsultuppdrag! Uppdraget förväntas starta i början på maj för att pågå till sista januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Denna roll är en kombination av Project controlling och Function controlling inom koncernens IT-avdelning. Du kommer ansvara för exakt finansiell analys av verksamheten vad gäller kostnader, kassaflöden, milstolpar, resursanvändning och investeringar. Du arbetar aktivt för att så tidigt som möjligt kunna ge information om förändrade förhållanden som påverkar verksamheten och därigenom kunna ge "tidiga varningar" för att undvika överraskningar. Vidare är du linjeledarnas högra hand för uppskattningar i samband med den finansiella delen, du granskar beslutsmaterial och skapar förståelse för de ekonomiska konsekvenserna.

Vem är du?

För att kvalificera dig till rollen som Function Controller söker dig med relevant utbildning och tidigare erfarenhet inom liknande arbetsroll. Du har goda kunskaper i Agresso och Excel samt besitter flytande kunskaper i både svenska och engelska. Som person är du analytisk, kommunikativ och noggrann i ditt sätt att arbeta.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 29 apr 2019 (11 dagar kvar)