Product Development Project Manager för uppdrag hos global kund i Göteborg!

Product Development Project Manager för uppdrag hos global kund i Göteborg!

Just nu söker vi en erfaren Project Manager till uppdrag hos vår kund i Göteborg! Uppdraget förväntas starta i november för att pågå till sista juni 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Product Development Project Manager kommer du vara projektledare inom underhållningsprojekt för produktutveckling. Det innebär att du bland annat kommer ansvara för planering, uppföljning och leverans av produktutvecklingsprojekt enligt överenskommen omfattning, budget, tidsplan och kvalitet.

Vem är du?

Vi söker dig som har produktkännedom med erfarenhet av att leda och genomföra projekt. För att passa i rollen som Product Development Project Manager har du en god kommunikativ förmåga och är som person strukturerad och noggrann i ditt sätt att arbeta. Du trivs att ha ansvar och har förmåga att kunna arbeta både självständigt och i grupp. Då vår kund jobbar mot den internationella marknaden är goda kunskaper i engelska att föredra.

Förmåner

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.