Operativ inköpare inom IT för uppdrag hos global kund i Göteborg!

Operativ inköpare inom IT för uppdrag hos global kund i Göteborg!

Har du tidigare erfarenhet av inköp och kunskap inom IT? Just nu söker vi en Operativ inköpare inom IT-inköp för uppdrag hos vår kund i Göteborg! Uppdraget förväntas starta i slutet av augusti för att pågå till slutet av januari 2019. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

I rollen som Operativ inköpare kommer du ansvara för IT-inköp hos vår kund. Du kommer hantera och stödja verksamheten dagligen genom att kontinuerligt utmana leverantörernas prestanda genom förhandlingar om befintliga delar och/eller tjänster för att öka effektiviteten.

Som Operativ inköpare har du bland annat följande ansvarsområden:
 • Leda, förhandla och genomföra inköpsaktiviteter enligt inköpsförfarandena
 • Genomföra kontrakt och driva kontraktsöverensstämmelse, ansvar för att utveckla portföljstrategin och leverera affärsresultat
 • Hantera leverantörsrelationer och fungera som leverantörsvärd för utvalda leverantörer.
 • Fastställa strategier/positionering för leverantören i samverkan med segmentägaren
 • Utveckla och hantera intressentrelationer
 • Agera som rådgivare i relaterade inköpsproblem.
Vem är du?

Till rollen som Operativ inköpare söker vi dig som:
 • Har teknisk universitetsexamen, främst inom IT-relaterat område
 • Har erfarenhet inom IT och/eller inköp samt inom programvara och/eller hårdvara, helst kommersiell erfarenhet
 • Har erfarenhet inom affärer - vet hur verksamheten fungerar och hur man får effekt
 • Har erfarenhet inom projektledning och/eller affärsprocessens re-engineering
 • Är en mycket bra förhandlare
 • Har goda kunskaper i såväl svenska som engelska på professionell nivå
För att trivas i rollen som Operativ inköpare tror vi att du är en resultatinriktad och flexibel person som kan skifta fokus mellan flera arbetsuppgifter och samtidigt leverera resultat. Du är prestigelös och en god lagspelare med ett innovativt tankesätt och förmåga att leverera även under osäkra förhållanden. Vidare har du en stark vilja att utvecklas både individuellt och i grupp. Kunskap om utveckling, testning och verifiering av mjukvara är mycket meriterande för denna tjänst.

Förmåner

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 26 aug (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.