Operativ inköpare för konsultuppdrag hos global fordonskund i Göteborg!

Operativ inköpare för konsultuppdrag hos global fordonskund i Göteborg!

Har du tidigare erfarenhet av och ett intresse för inköp och affärer? Vi söker Operativ inköpare för kommande konsultuppdrag hos vår globala kund i Göteborg! Urval och intervjuer kan ske löpande så välkommen att skicka in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Operativ inköpare hanterar du alla inköpsproblem i din portfölj relaterad till projekt efter leverantörsval. Du kommer att delta i projektkorsfunktionella team och säkerställa leveranser från leverantörer för att uppfylla APQP-aktiviteter som hanteras av SQA. Du kommer att vara en viktig aktör när det gäller att följa upp, förhandla och spåra förändringar mellan kontrakt och faktiska projektbehov. Kapacitetsdiskussioner och krishantering är en naturlig del av ditt arbete.

Arbetsuppgifter

I rollen som Operativ inköpare kommer du bland annat ha följande ansvarsområden:
  • Prognoskostnadsutveckling
  • Hantera beräkningsförfrågan samt alla olika inköpsordrar för att säkerställa att leverantörerna är beredda för produktion
  • Föreslå resursaktiviteter om det finns behov av att driva aktiviteter
  • Säkerställa samarbete med andra inköpare inom respektive segment
  • Köra effektivitetsutmaningar mot leverantörer för att säkerställa en god produktivitetsutveckling
Vem är du?

Till rollen som Operativ inköpare söker vi dig som:
  • Har tidigare erfarenhet inom inköp
  • Har erfarenhet inom affärer - vet hur verksamheten fungerar och hur man får effekt
  • Har erfarenhet inom projektledning och/eller affärsprocessens re-engineering
  • Är en mycket bra förhandlare
  • Har goda kunskaper i såväl svenska som engelska på professionell nivå
För att trivas i rollen som Operativ inköpare tror vi att du är en resultatinriktad och flexibel person som kan skifta fokus mellan flera arbetsuppgifter och samtidigt leverera resultat. Du är prestigelös och en god lagspelare med ett innovativt tankesätt och förmåga att leverera även under osäkra förhållanden. Vidare har du en stark vilja att utvecklas både individuellt och i grupp.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 3 mars (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.