Nordisk kundservicemedarbetare till välkänd kund i Göteborg!

Nordisk kundservicemedarbetare till välkänd kund i Göteborg!

Älskar du att ge bästa kundservice och vara med och driva affärer? Vill du vara med på resan och ta vår kund Nordiska Kundservice till nya höjder i den allt mer digitaliserade världen? Vill du arbeta i ett företag där högt tempo, härliga kollegor och ständig utveckling är viktiga ingredienser i vardagen? Är svaret Ja, då är detta tjänsten för dig!
Vår kund söker nu en positiv och energirik kundservicemedarbetare. Tillsammans med 4 kollegor ansvarar du för kundservicen på den nordiska marknaden (FI, NO, DK och SE). Sök tjänsten redan idag då platsen kan fyllas innan sista ansökningsdagen!

Om tjänsten

I rollen som kundservicemedarbetare har du en varierande dag. Du arbetar med allt från orderadministration, prishantering och registeradministration till att hjälpa kunder med produkt- och garantifrågor, bistå säljare med framtagning av försäljningsstatistik och ringa på säljkampanjer. Du kommer även hjälpa kunder att maximera sin försäljning av produkter i sina webbutiker.

Vem är du?

Som en del i vårt Kundservice-team tycker du om att skapa och vårda kundrelationer. Du är engagerad, noggrann och strukturerad samtidigt som du gillar ett högt tempo och har ett genuint intresse för kundservice och försäljning. Utmaningen i att lösa problem och leverera kvalitet med kvickhet tilltalar dig och att jobba i team, där det gemensamma resultatet är viktigast, är något som passar dig bra. Vi ser gärna att viljan av att utvecklas och lära nya saker står högt upp i kurs hos dig då vi är ett bolag i ständig förändring för att möta dagens och morgondagens kunder.

Våra önskemål på dig:

Du är flytande i svenska språket, såväl muntligen som i skrift och du behärskar engelska väl. Om du dessutom kan ytterligare ett nordiskt språk blir ingen gladare än vi. Din datavana är god såväl som dina kunskaper i Office-paketet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom kunderservice, gärna där e-handel har varit en del av vardagen.

Om verksamheten

Rätt person har stora möjligheter att få utvecklas inom ett internationellt företag i en spännande tillväxtbransch. Tjänsten är på heltid 100% och du kommer till en modern företagsmiljö med platt organisation och nära till din chef. Du får samarbeta med kompetenta och trevliga kollegor som kommer stödja dig i din roll. Du får intern produktutbildning och bra introduktion för att komma in i tjänsten på ett snabbt och bra sätt. Du blir provanställd i 6 och du får marknadsmässiga anställningsvillkor. Du kommer att arbeta kontorstider i fina lokaler i Mölndal.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (9 dagar kvar)