Ledigt jobb som administratör till Skanska i Göteborg!

Ledigt jobb som administratör till Skanska i Göteborg!

Brinner du för ordning och reda? Drömmer du om ett jobb som är både varierande, roligt och utvecklande? Då har vi på Poolia en fantastisk möjlighet för just dig! Skanska, ett av världens största byggföretag, söker en Distriktadministratör till deras verksamhet. Tjänsten är på 100% med start i April. Uppdraget är ett föräldravikariat på ca 1 år. Sök tjänsten idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Om tjänsten

Jobbet som distriktsadministratör innebär att du avlastar distriktschefen i det administrativa arbetet samt stöttar regionens HR-partner med personaladministrativa arbetsuppgifter. Du kommer att ha en varierande roll där du själv kan styra delar av din arbetsdags innehåll. Uppdraget innehåller delar från både HR och ekonomi och du kommer att bidra till en helhetssamordning avseende i huvudsak administration. Exempel på arbetsuppgifter är;
 • Enklare bokföringsavstämningar.
 • Boka trivselaktiviteter, skriva nyhetsbrev, göra presentationer samt skriva protokoll.
 • Nollavstämningslistan - stämma av och justera tidsdifferenser.
 • Avstämning av budgeterade omkostnader ex kontorshyror, kurskostnader.
 • Hålla maillistor uppdaterade.
 • Administration vid anställningar och ändringar i olika anställningsuppgifter.
 • Administration kring praktikanter och konsulter.
 • Administration kring lärlingshantering.
 • Hjälpa till att koordinera skolkontakter och arbetsmarknadsdagar med gymnasium, YH och andra utvalda skolor.
 • Stötta chef med att utfärda grund till betyg.
Din placering är på Skanskas kontor i Gårda, Göteborg och du arbetar under kontorstider.

Vem är du?

Vi ser att du är en driven administratör med sinne för ordning och reda. Vi tror att du som person är serviceinriktad då du kommer ha många kontaktytor samt att du har en positiv inställning och att du självständigt kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Vi ser att du är en lagspelare med ett intresse för siffror och människor som tar dig an alla uppgifter med stor energi och engagemang. I övrigt ser vi att du har;
 • Dokumenterad erfarenhet av administrativa uppgifter.
 • Grundläggande bokföringskunskaper och ett intresse för ekonomi.
 • Goda kunskaper i Officepaketet.
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
Om verksamheten

Skanska är ett av Sveriges största bygg- och projektutvecklingsbolag och de vill utveckla framtidens samhälle genom din kunskap. Skanska har blivit utsedda som ett av årets karriärföretag 2019. Medarbetarna är deras främsta styrka. Företaget grundades 1887 och finns i tio länder i Europa och är verksamma i USA. De arbetar för säkra och hälsosamma arbetsplatser och bryr oss om både människor och miljön. De främjar hälsa och välbefinnande och strävar efter att hela tiden bli bättre på det dom gör.

Vill du hänga med på deras resa? Skicka då in din ansökan redan idag!

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig diverse förmåner så som; friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och regelbundet anordnade sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd, Vikariat
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 apr (10 dagar kvar)