Kundservicemedarbetare till Telia i Göteborg!

Kundservicemedarbetare till Telia i Göteborg!

Är du en riktigt fena på service? Vill du jobba på en modern arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter? Då har du hittat rätt! TeliaSonera söker nu kundservicemedarbetare till deras verksamhet i Göteborg! Detta är ett konsultuppdrag med start omgående och du arbetar heltid under kontorstider! Varmt välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Här kommer du ha varierande uppgifter där ingen dag är den andra lik. Du kommer att möta alla möjliga typer av människor, frågeställningar och problem. Bland de huvudsakliga uppgifterna ingår bland annat att svara på inkommande samtal via 2:nd line av komplex karaktär. Under de inledande veckorna genomgår du en introduktionsutbildning som gör att du snabbt kommer in i jobbet. Arbetsuppgifterna inkluderar:

Hjälpa kunder som ringer in med frågor och funderingar.
Presentera nya produkter och tjänster för gamla kunder.
Ta reda på kunders behov och komma med förbättringsförslag.

Vem är du?

Vi söker dig som älskar att ge förstklassig service och tycker om att bygga relationer. Vi tror även att du är tålmodigt, snabblärd och lösningsorienterad i din yrkesroll. I övrigt ser vi att:

Du kan starta omgående.
Har arbetat inom servicerelaterande yrken tidigare.
Har god kundskap i MS Office.
Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Vi finner det meriterande om du har arbetat med B2B förut och van med orderhantering.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (11 dagar kvar)