Inköpskoordinator sökes till uppdrag hos global kund i Göteborg!

Inköpskoordinator sökes till uppdrag hos global kund i Göteborg!

Vi söker just nu en Inköpskoordinator till en av våra globala kunder i Göteborg! Uppdraget förväntas starta senast 2019-02-04 för att pågå till 2019-12-31. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Inköpskoordinator kommer du planera, bistå, samordna och stödja inköpschefen och inköpsavdelningen med dagliga arbetsuppgifter. Denna position kommer ge dig en stor inblick i kärnan av företagets inköpsavdelning och en möjlighet att göra en skillnad i hur vi kommer att arbeta framöver.

Arbetsuppgifter
  • Bistå inköpsavdelningen och inköpschefen med planering.
  • Stödja, samordna och följa upp planer och aktiviteter för avdelningen
  • Koordinera och assistera vid ledningsgruppsmöten, samt aktivt medverka och bidra
  • Organisera dokumentations- och informationsdelningssystemen för inköpsorganisationen
  • Koordinera introduktion av nyanställda tillsammans med ansvarig chef, vilket bland annat innebär beställning av IT, telefoni etc.
  • Inköpsavtalshantering
  • Reseplanering, administration och stöd till inköpschefen
Vem är du?

Som person har förmågan att lyssna och förstå komplexa diskussioner och översätta detta i dokumentation och handlingar. Din kommunikationsförmåga kommer att vara den viktigaste framgångsfaktorn i detta jobb, samt vilja att lära och använda nya verktyg och processer. Du måste vara strukturerad med ett starkt kundfokus och en serviceinriktad attityd. Du tycker om lagarbete och bidrar med laganda. Du gillar att ta ansvar och interagera med människor på olika nivåer. Samtidigt är du självdrivande och har modet att utmana med ett resultatorienterat tankesätt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 27 jan (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.