Fastighetsekonom till välkänd kund i Uddevalla!

Fastighetsekonom till välkänd kund i Uddevalla!

Vill du jobba ett modernt kooperativt företag vars företagskultur präglas av engagemang, ansvar, förtroende och samarbete? Har du erfarenhet av bokslut och vill arbeta för en av Sveriges största fastighetsförvaltare? Då ska du läsa vidare! Vi på Poolia söker en fastighetsekonom vår kund i Uddevalla. Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid med start i april. Ansök tjänsten redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen.

Vad blir mina arbetsuppgifter som fastighetsekonom?

Din viktigaste uppgiften i rollen som fastighetsekonom blir att upprätta bokslut med årsredovisning och vid behov presentera för kund. Du kommer att se till att verksamheten och deras kunder följer gällande lagar och regler inom området och ansvara för att leverera enligt avtal gentemot kunden.

Du kommer att arbeta med ett härligt team på cirka 7 personer med rollen innebär även att du kommer arbeta självständigt med stor frihet att själv lösa de utmaningar verksamhetens ställs inför. Ditt ansvar blir att säkerställa att den ekonomiska förvaltningen av kundens fastigheter ger en rättvisande bild av ekonomisk ställning och resultat. Du ansvarar även för leverans enligt avtal utförs på ett sätt som överensstämmer med god redovisningssed. Övriga arbetsuppgifter är;
 • Likviditetsplanering, likviditetsbudget och placering
 • Omsättning av befintliga lån och upphandling av nya
 • Upprätta investeringskalkyler
 • Anläggningsredovisning
 • Stöd kring och hantering av frivilliga kapitaltillskott
 • Stöd kring och hantering av moms avseende lokaler
 • Framtagande av ekonomiska rapporter
 • Utifrån kundernas behov identifiera och lyfta fram förslag till merförsäljning
 • Upprätta budget och prognos och vid behov presentera dessa för kund
 • Verka som stöd och bollplank till kundansvarig i dess rådgivande roll
Du arbetar under kontorstider i centrala Uddevalla.

Vad krävs för denna spännande tjänst?

För att lyckas i rollen som fastighetsekonom söker vi dig som har tidigare erfarenhet från arbete med löpande redovisning och bokslutsarbete i fastighetsbolag och gärna bostadsrättsföreningar. Vi ser att du är en stresstålig person som inte har problem att prioritera samt strukturera upp din arbetsdag på ett effektivt sätt. Vi tror att du är driven, social och tycker om kundkontakt. I övrigt ser vi att du;
 • Erfarenhet från olika delar inom ekonomiområdet, främst bokslut.
 • Goda kunskaper i Microsoft Office-paketet, framförallt i Excel.
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skift.
Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i affärssystemet Agresso.

Vad kan vi erbjuda dig som konsult?

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag.

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig diverse förmåner så som; friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och regelbundet anordnade sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 mars (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.