Ekonom till internationellt modeföretag i Borås!

Ekonom till internationellt modeföretag i Borås!

Har du utbildning ekonomi och vill jobba på ett stort internationellt klädföretag? Då har vi på Poolia en fantastisk möjlighet! Vi söker en ekonom med erfaranhet av redovisning till vår kund i Borås. Detta är ett konsultuppdrag med start 1 maj som till årsskiftet. Sök tjänsten redan idag då platsen kan komma att fyllas innan sista ansökningsdagen!

Om tjänsten

Du kommer att jobba på ekonomiavdelningen hos vår kund som arbetar med förvaltning och utredningar åt alla e-handelsländer samt löpande redovisning och rapportering. Vår kund söker nu en konsult till deras team som framförallt jobbar med Onlines globala expansion till nya marknader och utveckling av ny funktionalitet. Du erbjuds ett omväxlande och flexibelt uppdrag där du behöver vara kunnig i både i detaljfrågor och på en mer övergripande nivå. Har du dessutom erfarenhet av olika affärssystem är det meriterande då en del av arbetet kommer innebära analys och kravställning mot deras onlinesystem och ha ett tätt samarbete med IT.

Vem är du?

Som alla medarbetare hos vår kund skall du vara mycket driven och självständig samt kunna ta egna initiativ. Att vara lyhörd, flexibel, prestigelös och kunna jobba bra i team är viktiga egenskaper, likväl som att vara serviceinriktad, öppen och kommunikativ. Vi söker dig som har lätt för att se helhet och samband. Du är noggrann och har ett strukturerat arbetssätt men trivs samtidigt med ett högt tempo och snabba förändringar då detta präglar vår organisation.

Din kompetens inkluderar även:

Ekonomisk/IT-ekonomisk högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet.
SAP-kunskap.
Erfarenhet av verksamhetsprocesser.
Erfarenhet av redovisning.
Erfarenhet av affärs- och IT-utveckling.
Goda kunskaper i engelska och svenska i både tal och skrift.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT, Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 juni 2019 (9 dagar kvar)