Controller till etablerat företag i Finspång!

Controller till etablerat företag i Finspång!

Till vår välkända kund i Finspång söker vi just nu en Controller för långsiktigt konsultuppdrag! Uppdraget förväntas starta i slutet av maj för att pågå i nästan ett år. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag!

Om tjänsten

I rollen som Controller kommer du vara en del av Business Controlling-teamet. men du kommer ha en mycket självständig roll inom teamet. Du ansvarar du för kostnadsstyrning, ekonomisk analys, månadsrapportering och prognoser inom R&D-området. Du kommer ha en viktig roll för att ge input till och analysera affärs-case. I rollen har du nära samarbeta med olika R&D-program och projektledare

Vem är du?

För att kvalificera dig till rollen som Controller söker vi dig med relevant utbildning samt ett par års erfarenhet av controlling och/eller redovisning för att komma in i arbetet inom rimlig tid. Du besitter goda kunskaper inom MS Office samt har tidigare erfarenhet av affärssystemet SAP. Vidare söker vi dig med flytande kunskaper i svenska och goda kunskaper i engelska, då vår kund även är verksam på den internationella marknaden.

Om verksamheten

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 23 apr 2019 (1 dag kvar)