Business Controller för längre uppdrag hos global fordonskund i Göteborg!

Business Controller för längre uppdrag hos global fordonskund i Göteborg!

Vi söker nu en Business Controller för servicemarknaden hos vår kund i Göteborg. Rollen kommer även fungera som områdesstyrare för servicemarknaden som i detta arbete driver och följer upp OEM-prestanda. Uppdraget förväntas starta i oktober för att pågå till sista januari 2020. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som Business Controller kommer du bland annat ansvara för:
  • Service Market GP-uppföljning och uppskattningar
  • Att vara viktig förare för prestationshantering och korrigerande åtgärder för Service Market-verksamheten
  • Uppföljning av företagets andel av kostnaderna för industrisystem
  • Ledningsrapporter relaterade till ovanstående
  • Ad hoc-frågor relaterade till ovanstående
För rätt person erbjuds en intressant utveckling där du är medlem i en kommersiell organisation med ett övergripande affärs- och resultatansvar, där kunden alltid är i fokus. Du kommer att arbeta nära kommersiella organisationer och även på marknaderna, med frekventa kontakter och samarbete främst med Market Chief Controllers. Som Business Controller kommer du vara en del av en kompetent och trevlig arbetsmiljö.

Vem är du?

Till rollen söker vi dig med:
  • Tidigare erfarenhet inom Business Controlling
  • Bra kunskaper inom Microsoft Office och särskilt Excel
  • Bra kunskap om rapporteringssystem, såsom Essbase & SAP R/3
  • Kunskap inom VIPS är en fördel
  • Mycket bra engelskspråkiga färdigheter, både muntligt och skriftligt.
Du har starka analytiska färdigheter och ett strukturerat arbetssätt. Det är viktigt att du har drivkraften för att nå mål och ha en affärsinriktad inställning. Du har en öppen och positiv attityd, är flexibilitet och har förmåga att arbeta på ett proaktivt sätt på eget initiativ. Arbetet kräver god kommunikationsförmåga, med såväl interna som externa aktörer.

Förmåner

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 23 sept (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.