Varumärkesbyggande Rekryteringskonsult inom Life Science & Engineering

Varumärkesbyggande Rekryteringskonsult inom Life Science & Engineering

Vill du representera ett av rekryteringsbranschens mest välkända varumärke? Varje dag hjälper vi på Poolia företag att hitta nya medarbetare som gör skillnad och människor att hitta sina nya drömtjänster. Vi behöver nu utöka vårt fantastiska rekryteringsteam med en rekryteringskonsult inom Life Science & Engineering. Här erbjuds du ett omväxlande arbete i ett modernt företag med snabba beslutsvägar och en atmosfär som andas kreativitet och engagemang.

Om tjänsten

Du blir en viktig del av vår fortsatta satsning inom affärsområdet Life Science & Engineering och kommer att vara delansvarig för att vårda och vidareutveckla affärsområdet och varumärket Poolia Life Science & Engineering i befintliga och nya nätverk såsom Sahlgrenska Science Park. Din insats kommer att vara viktig för vår fortsatta framgång, dels för att vidareutveckla vår affär hos befintliga kunder men även för att hitta nya spännande kundföretag och partners inom Life Science & Engineering.

Vem är du?

För att trivas i rollen som rekryteringskonsult hos oss så behöver du vara duktig i ditt affärsmannaskap, ha ett högt engagemang och en påverkande personlighet. Du gillar mötet med människor och du motiveras av att skapa relationer med såväl kunder som kandidater inom Life Science & Engineering. Du är professionell, driven, nyfiken och gillar att sätta dig in i och förstå verksamheter och organisationer för att kunna matcha rätt person till rätt jobb inom affärsområdet. Insikten i vad som attraherar nya medarbetare är av högsta betydelse. Med kunskap om dina kunders kultur, mål och visioner har du en tydlig bild över vilken kandidat som kommer att passa in där.
Du gillar att ha kvalitativa kontakter med både kunder och potentiella arbetstagare, dagligen. Du ser möjligheter, lösningar och bidrar till ett positivt arbetsklimat och teamkänsla.
Du bör även ha erfarenhet av tjänsteförsäljning samt en vilja att fortsätta utvecklas i rekryteringsrollen och ta ett stort ansvar inom Poolia Life Science & Engineering.
Önskvärt, men inte nödvändigt, att du har en bakgrund inom rekrytering eller search inom Life Science & Engineering eller att du kommer från en närliggande position i näringslivet. Även en bredare akademisk utbildning inom området är önskvärd.

Om verksamheten

Vår arbetsplats präglas av energi, arbetsglädje och professionalism och hos oss får du utvecklas inom rekrytering och vara med på en resa med målsättning att vara Göteborgs bästa rekryteringsteam inom Life Science & Engineering. Vårt starka varumärke och våra beprövade processer i kombination med duktiga medarbetare ger oss alla förutsättningar till att lyckas. Som Rekryteringskonsult inom Life Science & Engineering hos oss arbetar du med alla delar i rekryteringsprocessen från införsäljning på befintliga eller nya kunder tills att rätt kandidat är på plats. Vi har lång erfarenhet och en välutbyggd struktur inom företaget som vi gärna delar med oss av. Du kommer in i en erfaren grupp med ambitioner och du kommer att få möjlighet att påverka vår väg framåt i ett gäng engagerade och kompetenta kollegor. Vår uppgift är attrahera de personer som gör skillnad hos våra kunder, som passar just deras organisation. Rätt individ på rätt plats, alltid!
Poolias mål är att vara branschens bästa arbetsgivare och vårt enträgna arbete har resulterat i att Poolia utsetts till "Sveriges Karriärföretag" såväl år 2018 som 2019 av Karriärföretag. Karriärföretagen är en årlig utmärkelse som delas ut till 100 arbetsgivare i Sverige. Karriärföretagen är en svensk kvalitetsstämpel för de arbetsgivare som har högst kvalitet i sitt HR- arbete och som kan erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter till sina medarbetare. Juryns motivering för år 2019 lyder: "Med flera erfarenheter och ett gemensamt mål fortsätter Poolia attrahera sina medarbetare och talanger som kan utveckla företaget. Ett ständigt förbättrat Employer Branding arbete med samverkan för studenter och deras val av arbetsgivare. Poolia är härmed utsedd till ett av Sveriges Karriärföretag 2019."
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (14 dagar kvar)