Rekryterare med engagemang och driv till Poolia Göteborg

Rekryterare med engagemang och driv till Poolia Göteborg

Fundera över följande frågor;
Gillar du att påverka människor i din omgivning? Är du ambitiös och trivs med att arbeta i ett team med engagerade kollegor, men ändå självständigt driva dina uppgifter? Har du erfarenhet av rekrytering och bemanning? Trivs du i en miljö med stor variation och högt tempo?
Svarade du ja på dessa frågor, då kan detta vara något för dig!
Då urval och intervjuer sker löpande är du välkommen att skicka din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Poolia är ett av Sveriges ledande företag inom rekrytering och personaluthyrning. Vi arbetar med tillsättningar inom hela tjänstemannaområdet från generalister till kvalificerade specialister och chefer. Vi söker dig som vill driva hela rekryteringsprocesser inom Poolias bemanningsdel i Göteborg.
Bland mycket annat finns följande arbetsuppgifter:
  • Upprätta kravspecifikation hos kund
  • Skriva och publicera platsannonser
  • Söka efter kandidater i databaser och sociala medier
  • Kandidaturval
  • Intervjua kandidater, ofta via telefon eller Skype
  • Presentera kandidater för kund
  • Vara delaktig i utvecklingsprojekt
  • Vara en ambassadör för Poolia i kontakt med kandidater och kunder
Arbetet är varierat och det är viktigt med hög servicenivå såväl internt som externt. För oss är det oerhört viktigt att både kund och kandidat får en positiv upplevelse av hela rekryteringsprocessen. Du arbetar tillsammans med duktiga kollegor vid Poolias Göteborgskontor på Kungsgatan. Dina arbetsverktyg är till största delen digitala och din kreativitet styr hur du utnyttjar dessa.

Om dig

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. För att trivas i rollen behöver du vara mycket serviceorienterad och van att snabbt och effektivt processa dina arbetsuppgifter, utan att tumma på kvalitén. Du trivs med att verka i ett stort kontaktnät, tar gärna egna initiativ och är proaktiv i det dagliga arbetet. Du har lätt för att prioritera i ett mycket detaljrikt arbete, ofta i högt tempo och du bemöter alltid de du samarbetar med professionellt. Du drivs av resultat och mötet med människor. Din förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift är mycket god och du formulerar lätt och snabbt texter för t.ex. platsannonser.
Du har en relevant utbildning, gärna med beteendevetenskaplig inriktning.
Du jobbar, eller har jobbat ett tag, med bemanning/rekrytering och har konstaterat att det är det du gillar bäst.

Förmåner

Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Som anställd hos oss har du tillgång till förmånsportalen Benefits där du kan ta del av olika erbjudanden inom bland annat hälsa, försäkringar och hushållsnära tjänster. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, tjänstepension, försäkringar samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 3 okt (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.