Kundansvarig säljare med driv till ett växande Poolia Göteborg - visst kan det vara du?

Kundansvarig säljare med driv till ett växande Poolia Göteborg - visst kan det vara du?

Vill du vara en del av en framgångsrik och välmående verksamhet? Vill du bearbeta kunder och göra affärer inom tjänstesektorn i Göteborg för en verksamhet med ett varumärke du kan känna dig stolt över? Är du resultatorienterad, engagerad och ambitiös? Poolia är specialiserade inom tjänstemannasektorn och vi söker nu en ambitiös kundansvarig till vårt försäljningsteam på ett växande Poolia Göteborg. Här erbjuds du ett omväxlande arbete i ett modernt bemanning och rekryteringsföretag med snabba beslutsvägar och en atmosfär som andas kreativitet och engagemang.

Om tjänsten

Som kundansvarig driver du en stor del av Göteborgsregionens nykundsbearbetning. Självklart vårdar och utvecklar du parallellt befintliga kunder. I det dagliga arbetet har du ett löpande samarbete med leveransorganisationen för att säkerställa högsta kvalitet i offerter och affärer. Du har förstått att hög aktivitet, förmåga att bygga förtroende och hög kvalitet är nyckeln till framgångsrik B2B-försäljning. Telefonen är ditt främsta verktyg för att skapa personliga mötet med kunden.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Exempel på arbetsuppgifter:
  • boka och genomföra kundbesök
  • prospektering och nykundsbearbetning
  • skapa och genomföra kundplaner och kundaktiviteter
  • bygga upp kontaktnät med beslutsfattare och nyckelpersoner hos kunderna
  • skriva offerter och räkna på affärer
  • skapa nya affärer hos befintliga kunder
Som stöd i ditt arbete har du fantastiska kollegor både inom den egna enheten och nationellt i koncernen.

Vem är du?

Du håller en hög aktivitet, är engagerad och förtroendeingivande. Du vill tillhöra ett lag men är stark i dina soloprestationer. Du håller hög och professionell nivå i såväl ditt uppträdande som i skriftliga underlag och offerter. Du drivs och motiveras av att se resultat. Du tycker om att kliva fram som en god representant för Poolia. Vidare är du utåtriktad, övertygande och trivs i en fartfylld och nätverkande roll. Du har en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på svenska och engelska.

Du som söker har arbetat med B2B-försäljning något eller ett par år, gärna med tjänsteförsäljning. Det är meriterande om du har erfarenhet från bemanningsbranschen. Telefonen är ditt viktigaste verktyg och du måste vara trygg i att ringa - ofta kalla - kunder för att boka dina möten. Du behöver också känna dig bekväm och kunna leda det personliga mötet med kunden för att vinna förtroende. Din motpart hos våra kunder är oftast personer inom företagsledningen och därför ser vi att du har tidigare erfarenhet av denna typ av försäljning. Vidare ser vi gärna att du har en relevant eftergymnasial utbildning/akademisk examen.

Om verksamheten

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens inom tjänstemannaområdet. Poolia firar 30 år i år- vilket gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryterings och bemanningsleverantör Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor, vidare har vi en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.

I Göteborg har vi vårt kontor på Kungsgatan- vi är ett mycket kompetent och glatt team som brinner för vad vi gör- inte så sällan får vi höra "vilken härlig stämning ni har "- den är vi rädda om och den kommer du att bli en viktig pusselbit i!
Mer info
Kontaktperson Jenny Ahlström
Telefon 0739445142
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (15 dagar kvar)