Spontanansökan Poolia Life Science Göteborg

Spontanansökan Poolia Life Science Göteborg

Söker du efter en arbetsgivare som ger dig uppmuntrade karriärutveckling med livsbalans, arbetsglädje med stort nätverk och frihet med kollektivavtal? Då är Poolia Life Science rätt arbetsgivare för dig eller någon du känner! Poolia Life Science är experter på att hitta och matcha kompetens för bolag i tillväxt eller förändring - med kvalitetssäkrade rekryteringsprocesser, ledande digitala verktyg och unik urvalsfilosofi med stolta värderingar levererar vi alltid vad vi lovar. Vi förenar individ och innovation som gör skillnad.

Om tjänsten

Att vara konsult på Poolia Life Science innebär att du är anställd hos oss, men har din arbetsplats ute hos våra kundföretag i långsiktiga konsultuppdrag. Alla kan arbeta som konsult, oavsett om du har en spetskompetens eller inte. Det är ett bra sätt att skaffa sig en bredare erfarenhet, ett större kontaktnät, eller för att få en första fot in på arbetsmarknaden. I många fall kan även konsultuppdraget leda till en tillsvidareanställning, om du och din uppdragsgivare trivs med varandra. I din anställning omfattas du av Unionen kollektivavtal, något som ger dig rätt förutsättningar och villkor i din anställning.

När du anställs hos oss blir du tilldelad en personlig konsultchef. Oavsett vilken arbetsplats du är på är konsultchefen tillgänglig för frågor som rör din anställning, nuvarande uppdrag och karriärmässiga utveckling. Konsultchefen känner arbetsgivarna sedan tidigare och hjälper dig i din utveckling, om du exempelvis skulle vilja byta uppdrag eller behöver annat stöd. Trots att du inte träffar dina kollegor på Poolia Life Science dagligen, tycker vi att det är viktigt att du ska känna tillhörighet till oss och gemenskap med andra "Poolianer" som vi kallar oss som arbetar på Poolia.

På Poolia Life Science får du:
  • Kollektivavtal, tjänstepension och rätt ersättning
  • Personlig konsultchef med karriärvägledning
  • Anställningstrygghet och individuella lönesättningar
  • Erfarenhetsutbyte med andra konsulter
  • Förmånsportal med starka erbjudanden
Vem är du?

Vi söker nu fler talanger för kommande konsultuppdrag hos våra kunder i Göteborg/Mölndal. Din personlighet, dina värderingar och dina ambitioner är viktigast för oss tillsammans med en stark drivkraft att samskapa framtidens hälsa. Just nu söker vi ingenjörer med BSc/MSc examen inom bioteknik, kemiteknik, materialteknik, maskinteknik eller motsvarande; forskare med PhD/Postdoc inom hjärt- och kärlsjukdomar, andningsvägar, cancer, inflammation, autoimmunitet eller motsvarande; legitimerade apotekare, sjuksköterskor eller motsvarande vårdpersonal.

Är du intresserad att veta mer hur vi kan hjälpa dig rätt i ditt jobbsökande? Varmt välkommen med din spontanansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jenny Lundkvist
Telefon 0720774415
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 4 juli 2019 (10 dagar kvar)