Spontanansökan Life Science Göteborg

Spontanansökan Life Science Göteborg

Är du redo för en karriär som Life Science konsult i Göteborg? Värdesätter du ett konsultbolag som ger dig uppmuntrade karriärutveckling med livsbalans, arbetsglädje och frihet med kollektivavtal? Då är Poolia Life Science rätt arbetsgivare för dig. Välkommen med din spontanansökan!

Vem är du?

Poolia Life Science har partnerskap med +30-tal globala företag och startups inom västsvenska life science. Många av våra samarbetspartner står inför spännande och utmanade organisationsförändringar med tillväxt. Vi söker nu fler talanger som är motiverade att påverka branschen i långsiktiga konsultuppdrag. Din personlighet, värderingar och ambitioner är viktigast för oss tillsammans med en stark drivkraft att samskapa framtidens hälsa.

Just nu söker våra samarbetspartner:
  • Framåtsträvande ingenjörer med BSc/MSc examen inom bioteknik, kemiteknik, teknisk fysik, materialteknik, maskinteknik eller motsvarande.
  • Samarbetsvilliga statistiker och programmerare med intresse för läkemedelsindustrin och AI.
  • Innovativa forskare med PhD/Postdoc inom hjärt- och kärlsjukdomar, andningsvägar, cancer, inflammation, autoimmunitet eller motsvarande.
  • Affärsdrivna legitimerade apotekare, sjuksköterskor, läkare eller motsvarande.
Om verksamheten

Vi som jobbar på Poolia strävar alltid mot att göra vårt bästa. Vi vågar testa det oprövade och vi har en vilja att ta ansvar - för våra kunder, för våra kandidater och för varandra. Det är människorna som gör Poolia och det är de som är den viktigaste tillgången för oss. Därför vill vi göra allt för att de ska trivas, utvecklas och må bra. Vi ska helt enkelt vara branschens bästa arbetsgivare. För mer information: https://www.poolia.se/om-poolia/jobba-pa-poolia/.

Välkommen med din spontanansökan!
Mer info
Kontaktperson Jenny Lundkvist
Telefon 0720774415
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (9 dagar kvar)