Sommarjobb inom Life Science

Sommarjobb inom Life Science

Äntligen, snart är det sommar - förutom efterlängtad återhämtning kan sommaren ge dig möjlighet att testa jobba med något du brinner för just nu! Vi på Poolia samarbetar med många olika företag inom Life Science i Göteborg som söker dig som är studerande eller dig som är i början på din karriär efter avklarad examen. Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor innan din spontanansökan. Då intervjuer och tillsättningar sker löpande rekommenderar jag dig att ansöka redan idag!

Det här gör Poolia

Varje år hjälper vi tusentals människor att göra eller byta karriär genom våra rekryterings- och uthyrningsuppdrag. Vi är övertygade om att framgångsrika företag byggs av människor som arbetar där, inte på grund av vad de kan, utan på vad de kan åstadkomma. Skillnaden är enorm. Vår bransch verkar tycka att människor är ett par rader på ett CV. Det tycker inte vi. Därför kan vi på Poolia med stolthet säga: Du är inte ditt CV, du är vad du kan åstadkomma.

Att jobba på Poolia

Vi som jobbar på Poolia strävar alltid mot att göra vårt bästa. Vi vågar testa det oprövade och vi har en vilja att ta ansvar - för våra kunder, för våra kandidater och för varandra. Det är människorna som gör Poolia och det är de som är den viktigaste tillgången för oss. Därför vill vi göra allt för att de ska trivas, utvecklas och må bra. Vi ska helt enkelt vara branschens bästa arbetsgivare. Att vara konsult hos Poolia innebär att du är anställd hos oss - men har din arbetsplats ute hos andra företag. Alla kan arbeta som konsult, oavsett om du har en spetskompetens eller inte. Det är ett bra sätt att skaffa sig en bredare erfarenhet, ett större kontaktnät, eller för att få en första fot in på arbetsmarknaden.

Varmt välkommen till Poolia!

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor innan din spontanansökan. Då intervjuer och tillsättningar sker löpande rekommenderar jag dig att inte vänta med din spontanansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 24 juni (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.