Forskare till läkemedelsindustrin för kommande konsultuppdrag i Göteborg

Forskare till läkemedelsindustrin för kommande konsultuppdrag i Göteborg

Nytt år, nya karriärmöjligheter! Är du redo är jobba som konsult? Letar du efter en arbetsgivare som ger dig uppmuntrade karriärutveckling, arbetsglädje med stort nätverk och frihet med kollektivavtal? Då är Poolia Life Science Göteborg kanske rätt arbetsgivare för dig eller någon du känner!

Om dig

Vi söker nu fler talanger med PhD inom hjärt- och kärlsjukdomar, andningsvägar, cancer, inflammation, autoimmunitet eller motsvarande forskningsområde för kommande konsultuppdrag hos våra kunder i Göteborg/Mölndal. För oss är din personlighet, dina värderingar och dina ambitioner viktigast för oss tillsammans med en stark drivkraft att samskapa framtidens läkemedelsindustri. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet från att utveckla nya läkemedel för folksjukdomar och vanliga besvär.

Om ansökningsprocessen

Vi kommer kontinuerligt boka in kandidatintervjuer enligt Poolias urvalsfilosofi: "Du är inte ditt CV, du är vad du kan åstadkomma". Syftet med intervjun är att under ca 30 inspirerande minuter ta del av - om allt var möjligt - vilka förutsättningar och sammanhang du värdesätter högst i ditt nästa jobb samt identifierar dina styrkor, drivkrafter och ambitioner. Om vi ömsesidigt kommer fram till vi på Poolia Life Science Göteborg kan hjälpa dig att nå dina karriärsmål kommer du efter mötet vara en kandidat i vårt stora och framgångsrika nätverk med målsättning att matcha dig för kommande konsultuppdrag eller tipsa dig om fasta tjänster enligt överenskommelse så länge du är aktivt jobbsökande.

Om att vara konsult på Poolia Life Science Göteborg

Att vara konsult på Poolia Life Science Göteborg innebär att du är anställd hos oss - men har din arbetsplats ute hos våra kundföretag i långsiktiga konsultuppdrag. Alla kan arbeta som konsult, oavsett om du har en spetskompetens eller inte. Det är ett bra sätt att skaffa sig en bredare erfarenhet, ett större kontaktnät, eller för att få en första fot in på arbetsmarknaden. Med oss får du en snabb väg in på arbetsmarknaden och möjlighet till nya karriärval. I många fall kan även konsultuppdraget leda till en tillsvidareanställning, om du och din uppdragsgivare trivs med varandra.

I din anställning omfattas du av Unionen kollektivavtal - något som ger dig rätt förutsättningar och villkor i din anställning. Genom kollektivavtalet ser vi exempelvis till att du: har rätt lön för din tjänst, får korrekt ersättning för dina övertidstimmar, får tjänstepension samt att du kan ta ut föräldralön och semester. Med kollektivavtal kan du som anställd alltid vara säker på att din anställning präglas av rättvisa villkor så att du ska slippa oroa dig för din ekonomi - varken nu eller i framtiden.

När du anställs hos oss blir du tilldelad en personlig konsultchef. Oavsett vilken arbetsplats du är på är konsultchefen tillgänglig för frågor som rör din anställning, nuvarande uppdrag och karriärmässiga utveckling. Konsultchefen känner arbetsgivarna sedan tidigare och hjälper dig i din utveckling, om du exempelvis skulle vilja byta uppdrag eller behöver annat stöd. Hen är alltid ett sms, mejl eller telefonsamtal bort och följer dig genom hela din anställning hos oss. Trots att du inte träffar dina kollegor på Poolia Life Science Göteborg dagligen, tycker vi att det är viktigt att du som konsult ska känna tillhörighet till oss och gemenskap med andra "Poolianer" som vi kallar oss som arbetar på Poolia.

På Poolia Life Science Göteborg får du som konsult bland annat:
  • Kollektivavtal, tjänstepension och rätt ersättning
  • Personlig konsultchef med karriärvägledning
  • Anställningstrygghet och individuella lönesättningar
  • Erfarenhetsutbyte med andra konsulter
* Förmånsportal med starka erbjudanden
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Forskning & Utveckling
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 3 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.