Nyexaminerad och arbetssökande? Poolia Life Science hjälper dig!

Nyexaminerad och arbetssökande? Poolia Life Science hjälper dig!

Söker du en arbetsgivare som ger dig uppmuntrade karriärutveckling, arbetsglädje med stort nätverk och trygg frihet med kollektivavtal? Då är Poolia Life Science rätt arbetsgivare för dig eller någon du känner. Varmt välkommen med din spontanansökan redan idag!

Om tjänsten

Att vara konsult på Poolia Life Science innebär det att du är fastanställd hos oss, men har din arbetsplats ute hos våra kundföretag i långsiktiga konsultuppdrag. Vi söker nu fler juniora talanger för kommande uppdrag, med start i sommar/höst, hos våra globala F&U kunder i Västsverige. För att ha rätt kompetens in i första uppdraget söker vi dig som har en BSc/MSc i bioteknik, kemiteknik, farmaci, materialteknik eller motsvarande samt legitimerade apotekare och vårdpersonal. I vår matchning är din personlighet, dina värderingar och dina ambitioner viktiga för oss tillsammans med en stark drivkraft att samskapa framtidens hälsa.

Kort om vårt konsulterbjudande:
  • Kollektivavtal, tjänstepension och rätt ersättning
  • Personlig konsultchef med karriärvägledning
  • Anställningstrygghet och individuella lönesättningar
  • Erfarenhetsutbyte med andra konsulter
  • Förmånsportal med starka erbjudanden och bidrag
Om verksamheten

Poolia Life Science är experter på att hitta och matcha kompetens inom Life Science för bolag i tillväxt eller förändring. Det är alltid rätt individer på rätt plats som bygger framgångsrika bolag. Med en kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ledande digitala verktyg och en unik urvalsfilosofi med stolta värderingar levererar vi alltid vad vi lovar. Vi har specialister från Umeå till Malmö, där vi årligen hjälper våra återkommande kunder genom att stärka deras verksamhet. Vi förenar individer och innovationer som gör skillnad.
Mer info
Kontaktperson Jenny Lundkvist
Telefon 0720774415
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 7 juli 2019 (19 dagar kvar)