Innovativ laboratorieingenjör - medicintekniska produkter

Innovativ laboratorieingenjör - medicintekniska produkter

Karakteriseras du med kreativitet, smittande energi och entreprenörskap? På uppdrag av vår globala medicintekniska kund i Mölndal söker vi nu en Laboratorieingenjör som är redo att utmana framtidens medicintekniska produkter i en varm och tillåtande företagskultur. Konsultuppdraget är långsiktigt och planeras att starta i början på november. Varmt välkommen till Poolia Life Science!

Vem och vad

Som laboratorieingenjör hos vår globala medicintekniska kund i Mölndal kommer du uppmuntras att påverka framtidens medicintekniska produkter med din kreativt genom att implementera dina visioner och använda ditt entreprenörskap. Du kommer att ingå i ett drivet tvärvetenskapligt team med en öppensinnad och tillåtande företagskultur.
Utöver dina personliga egenskaper ser vi gärna att du har 1-3 års labbvana utanför din civilingenjörsexamen inom Life Science.

Därför ska du arbeta som Life Science konsult på Poolia

Att vara Life Science konsult hos Poolia innebär att du är anställd hos oss - men har din arbetsplats ute hos våra Life Science kundföretag (framförallt hos våra globala kundföretag inom den medicintekniska- och läkemedelsbranschen) i långsiktiga konsultuppdrag. Alla kan arbeta som konsult, oavsett om du har en spetskompetens eller inte. Det är ett bra sätt att skaffa sig en bredare erfarenhet, ett större kontaktnät, eller för att få en första fot in på arbetsmarknaden. Med oss på Poolia får du en snabb väg in på arbetsmarknaden och möjlighet till nya karriärval. I många fall kan även konsultuppdraget leda till en tillsvidareanställning, om du och din uppdragsgivare trivs med varandra.

I din anställning på Poolia omfattas du av Unionen kollektivavtal - något som ger dig rätt förutsättningar och villkor i din anställning. Genom kollektivavtalet ser vi exempelvis till att du: har rätt lön för din tjänst, får korrekt ersättning för dina övertidstimmar, får tjänstepension samt att du kan ta ut föräldralön och semester. Med kollektivavtal kan du som anställd alltid vara säker på att din anställning präglas av rättvisa villkor så att du ska slippa oroa dig för din ekonomi - varken nu eller i framtiden.

När du anställs hos oss på Poolia blir du tilldelad en personlig konsultchef. Oavsett vilken arbetsplats du är på är konsultchefen tillgänglig för frågor som rör din anställning, nuvarande uppdrag och karriärmässiga utveckling. Konsultchefen känner ofta arbetsgivarna sedan tidigare och hjälper dig i din utveckling, om du exempelvis skulle vilja byta uppdrag eller behöver annat stöd. Hen är alltid ett sms, mejl eller telefonsamtal bort och följer dig genom hela din anställning på Poolia.

Trots att du inte träffar dina kollegor på Poolia dagligen, tycker vi att det är viktigt att du som konsult ska känna tillhörighet till Poolia och gemenskap med andra "Poolianer" som vi kallar oss som arbetar på Poolia. Vi bjuder regelbundet in till träffar av olika slag, ibland är temat kompetenshöjande, ibland kanske det är VD som informerar och ibland träffas vi bara för att det är trevligt! Våra konsultträffar är naturligtvis också ett gyllene tillfälle att nätverka med andra duktiga kollegor, kontakter du kan ha nytta av i ditt arbete och i framtiden.

På Poolia får du som Life Science konsult bland annat:
  • Kollektivavtal, tjänstepension och rätt ersättning
  • Personlig konsultchef
  • Anställningstrygghet och individuella lönesättningar
  • Erfarenhetsutbyte med andra konsulter
  • Förmånsportal med starka erbjudanden
Är du den vi söker? Vänta inte med din ansökan!

Konsultuppdraget är långsiktigt och är tänkt att starta i början på november och pågå initialt under 6-7 månader med stora möjligheter fortsättning om du och kund trivs med varandra. Du kommer självklart få all information jag har om konsultuppdraget, förutsättningar och vilket företaget är i nästa steg i processen eller i samband med kontakt med mig. Är du av olika anledningar inte rätt för just denna tjänst kommer vi ha dig i åtanke för kommande tjänster som tillåter dig att söka jobb smart med oss på Poolia.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 7 okt (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.