Vi söker Supply Planners!

Vi söker Supply Planners!

Drivs du av ett varierande jobb där du har många bollar i luften? Har du en utbildning inom logisitk och har erfarenhet att supply planning? Då kan det här vara ett konsultuppdrag för dig! Vi söker nu Supply Planners till vår kund i Göteborg. Urval sker löpande, så ansök redan idag!

Om tjänsten

Ditt huvudsakliga syfte som Supply Planner är att säkerställa att varor finns tillgängliga för kunders behov och förfrågningar. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta:
  • Att delta i utvecklingen av planeringsverktyg och processer
  • Att aktivt arbeta med justeringar och uppdateringar i planeringsverktyg
  • Att placera beställningar av varor
  • Att aktivt arbeta med att identifiera och reducera varor som inte är efterfrågade av kund
Vem är du?

Vi ser att du har en högskoleutbildning inom Supply Chain/ Logistics/ Economics och/eller minst två års arbetserfarenhet inom liknande område. Du behöver ha god förståelse för leveransplanering och andra kärnprocesser inom supply chain. Vi tror också att du har erfarenhet och kunskap av att ha arbetat med ERP, planeringssystem och Office-paketet. I rollen krävs det att du har goda kunskaper i engelska och svenska, i såväl tal som skrift.

Som Supply Planner är det viktigt att du är kundorienterad och har lätt för att ta dig an nya situationer och problem. Vi ser att du är detaljorienterad, men att du kan fatta snabba beslut. Då du kommer att arbeta i samarbete med kollegor är det viktigt att du är en lagspelare.

Konsult på Poolia

Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Administration & Ledning, Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 25 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Poolia har ett fokus: att tillsätta kvalificerad kompetens på tjänstemannaområdet. Avgränsningen är vår styrka och det som gör oss till branschens kanske mest erfarna rekryteringskonsulter. Vi har en gedigen erfarenhet inom en rad specialistområden. Vi förstår företagen och deras affärsvillkor. Och vi har en urvalsfilosofi som identifierar varje individs unika förmågor. Tillsammans med en kvalitetssäkrad process, modern kandidatwebb och ledande digitala verktyg är detta grunden i vårt erbjudande - Rätt individ. På rätt plats. Alltid.